Neobični pokloni: Originalne ideje o kojima će se dugo pričati

Svi volimo neobične poklone i sjajan je osećaj kada odmotate kutiju i ispostavi se da je nešto čudno, neobično i divno!

Advertisements

Pregledajte ovu listu neobičnih poklona da biste pronašli opciju koja će ostaviti nezaboravan utisak.

Iako neki mogu smatrati ove ideje o poklonima čudnim, mislimo da su jednostavno kreativnije od dosadnih stvari koje dajete (i ponovo darujete) iznova i iznova. Ovi pokloni, koji će zasigurno biti neočekivani hit za svaku priliku, savršeni su za svakoga na vašoj listi: decu, mamu, tatu, prijatelje…

Ako ste u potrazi za poklonom koji će čak iznenaditi vašeg najbližeg prijatelja ili tražite sladak način da pokažete svojoj voljenoj osobi znak pažnje, ovi vrhunski pokloni su najbolji način da ih iznenadite i oduševite.

Advertisements

Nakon ovoga više se nećete vraćati davanju običnih poklona kao što su kravate, džemperi i rukavice.

Monocikl

Advertisements

Monocikl je zabavan i kreativan način za vežbanje. Monocikl neće biti izazov samo za vašu koordinaciju, već i za vašu ravnotežu. Idealno za nove vozače bicikla ili za redovnog vozača.

Kišobran za dve osobe

Koliko god kiša padala, vi i vaša draga ćete ostati lepi i suvi, dok će se donja polovina vaših pantalona i cipela natopiti vodom.

Jastuci za auto sedišta sa u obliku mačke i psa

Advertisements

Svaki jastuk za auto sedište u obliku mačke i psa odlikuje se velikim ispupčenim simpatičnim očima, a super su mekani i udobni za polaganje vrata ili glave tokom vožnje, i lako se pričvršćuju na gotovo bilo koji naslon za glavu u vašem automobilu.

Kasica za štednju u obliku jezivog lica

Nahranite kasicu! Dodeka kasica je najslađa kasica za štednju koju ste ikad videli. Stavite kovanice u usta Dodeke i ona ih polako jede, pokretom kao iz crtanog filma, ali stvarnog, zbog kog ćete se zapitati da li je ona zapravo živa.

Advertisements

Njen ogromni novčanik ima dovoljno prostora za mesečne depozite, a neobično motorizovano lice i zvukovi će vas naterati da se vraćate iznova i iznova.

Otpušivač za wc šolju u obliku emotikona

Ovo je savršen poklon! Praznici, rođendani, mature, useljenja, venčanja i možda čak i godišnjica – svi će se smejati kada pogledaju prijateljske oči ovog otpušivača.

Držač za papirne maramice u obliku mačke

Advertisements

Ovaj zabavni i šaljivi držač papirnih maramica omogućava vam da učinite nešto što nikad ne biste mogli učiniti sa svojom pravom mačkom, a to je izvlačenje maramica iz zadnjice mačke. Uh, ne da biste to želeli, naravno. Uznemirujuće je, ali je i zabavno.

Kapice za ventil gume koje ćete staviti na vozila svog neprijatelja

Ako tražite nešto malo suptilnije i nešto za šta je potrebno malo više vremena da se primeti, ove sjajne kapice za ventil gume mogu biti pravi izbor za vas. One su u obliku malih peni*a, a neke blistaju u mraku, pa će ih svi videti kada žrtva vašeg humora vozi ili se parkira noću.

Advertisements

Držač za papirne ubruse u obliku dinosaurusa

Kod ovog poklona, posebno je lepo kad vas prijatelj dinosaurus pozdravi kad god treba da uzmete papirni ubrus. To samo čini život zabavnijim. Ljubitelji dinosaurusa obožavaće ovaj sjajan kuhinjski dodatak.

Prenosiva sauna

Advertisements

Nema ništa čudno u podmlađivanju uma i tela u udobnosti kuće, dok su glava i ruke slobodni da drže knjigu i čitaju van okvira vrućine – to izgleda malo čudno. Okej, možda i više nego malo.

Selfi toster

Selfie toster je zaista neobičan način da bilo koji čudak započne svoj čudan dan. Bez obzira da li odlučite da svoj doručak obeležite svojim ili tuđim licem, to je verovatno najneobičniji način na koji možemo pomisliti da pojedemo najvažniji obrok dana uz poklon koji će ostaviti trajan utisak.

Ženski levak za uriniranje

Advertisements

Jedan problem u našem užurbanom modernom životu je taj što obično nismo nigde u blizini prirode kada nas ona pozove. Umesto toga, obično smo u gomili neznanaca, na javnom mestu sa užasnim toaletima ili smo zaglavljeni u saobraćajnoj gužvi.

A poštovanje pravila društvenog uređenja znači da žene zaista uvek izvuku deblji kraj. Jednostavan prenosni plastični uređaj je sve to promenio. Pomoću ovog levka, ne samo da nečiji život olakšavate – već navijate za jednakost uriniranja.

Motorizovani hladnjak

Advertisements

Ne možemo ovo dovoljno naglasiti: vozite motorizovani hladnjak pun pića na žurku, popijete njegov sadržaj, a zatim ga otpratite kući.

Niko ne želi da bude onaj momak iz vesti koji je uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju zbog praznog hladnjaka. Zato budite sigurni. 🙂

Narukvica koja je difuzor esencijalnog ulja

Ovom narukvicom, osoba može da preuzme zen vibracije gde god se nađe. Pre nego što krene prema vratima, može da doda pet kapi svog omiljenog esencijalnog ulja – naročito lavande ili jasmina – u kružni jastučić za trenutno olakšanje.

Advertisements
Advertisements
Advertisements
Advertisements
Back to top