Poklon za devojku – Oduševite ju sa jednom od ovih 50 ideja

Devojka je brižna osoba koja vam predstavlja oslonac, pruža utehu i zajedno se raduje zbog dobrih stvari koje vas čine srećnim. Imati devojku znači imati osobu od poverenja kojoj se možemo poveriti, izjadati bez da se plašimo da će ona to nekome ispričati ili da će biti nekih negativnih posledica.

Advertisements

Bez obzira koliko dugo ste u vezi, pronaći adekvatan poklon za devojku može biti teško. Sa devojkom možete da delite hranu, da delite ukus u muzici ili da delite mišljenja, a možete biti i potpuno različiti a opet se slagati, kao jin i jang.

Kupovanje poklona devojci može da bude interesantan proces u kom ćete uživati i nećete moći da se odlučite šta biste joj kupili. Sa druge strane, ovo može da bude mukotrpan proces koji zahteva mnogo pažnje i razmišljanja o tome šta je najbolje za nju i šta bi joj se najviše svidelo.

U zavisnosti od prilike povodom koje joj nabavljate poklon, možete se odlučiti za najrazličitije darove, a oni takođe zavise i od toga kakav je vaša devojka karakter, šta voli da radi u slobodno vreme, čime se bavi profesionalno i šta ju motiviše.

Advertisements

Ako dobro poznajete svoju devojku onda ćete znati i ove detalje iz njenog života, a oni mogu da vam pomognu i pri odabiru poklona.

Naravno, postoje devojke koje ne bi želele da im poklon za rođendan bude tematizovan sa onim čime se bave, već bi volele da isprobaju i osete nešto novo. Zato smo vam pripremili određen broj primera za darivanje devojke, bez obzira da li se radi o rođendanu, Danu zaljubljenih, Božiću ili nekom drugom prazniku.

Slagalica u obliku srca je slagalica koja može biti različitih veličina i može biti od drveta ili kartona, u zavisnosti od toga gde ju kupite. Ova slagalica može imati neku fotografiju ili poruku na sebi, a može jednostavno biti jedno lepo srce će vašu dragu podsećati na vas. Uz ovu slagalicu možete da poklonite još neki mali poklon kako biste joj pokazali koliko ju volite i koliko vam je stalo do nje.

Advertisements

Kolaž važnih fotografija je takođe unikatan poklon koji će se svideti vašoj voljenoj osobi i moći ćete da odvojite mnogo momenata provedenih zajedno u toku vašeg života da joj pokažete da ih se svih sećate i da vam oni predstavljaju neke od najboljih momenata u vašem životu. Kolaž možete da postavite na plutanu tablu i fotografije zakačite na nju, uz šta možete dodati i neke ukrase, citate i slično, a možete pronaći i neki potpuno originalan način da napravite ovaj poklon.

Bombonjera je nešto što svi vole i ako izaberete bombonjeru kao poklon, sigurno nećete pogrešiti. Postoje mnogi proizvođači bombonjera i one se prave u raznim ukusima, pa je jedini problem koji može da se pojavi odabir odgovarajućeg ukusa. Ako dovoljno dobro poznajete vašu devojku, verovatno ćete bar otprilike znati koje ukuse voli više od drugih.

To mogu biti čista čokolada, bombonjera sa ukusima voća ili one koje su punjene filom koji u sebi sadrži alkohol. Šta god da odaberete, čak i ako to nije ono što je omiljeno onome kome darujete, sigurno je da se neće baciti.

Advertisements

Korpica slatkiša će se svideti osobi koja voli da jede slatkiše, tako da će ovaj poklon biti pun pogodak. Na određenim mestima možete pronaći već gotove korpice slatkiša određene marke, a možete i sami da osmislite svoju originalnu korpicu. Korpice možete pronaći u mnogim prodavnicama a na vama je da razmislite kako biste ju popunili.

Možete se odlučiti za slatkiše koje znate da vaša voljena osoba voli, a možete se odlučiti za neke zanimljive slatkiše koje ta osoba možda do sada nije isprobala, što može da bude zanimljivo, i mogu da pronađu svoj novi omiljeni slatkiš.

Plišani meda je poklon koji će oduševiti vašu devojku zato što većina devojaka voli plišane igračke bez obzira na to koliko imaju godina, zato što nisu igračke samo za decu. Osim pličanog mede možete se odlučiti na neku drugu plišanu igračku u zavisnosti od toga šta ona voli, pa to može biti kuca ili maca, neka druga životinja ili lik iz crtanih ili filmova.

Advertisements

Na vama je da odlučite koju veličinu igračke ćete potražiti zato što su velike igračke, pa velike, i izgledaju lepo i vaša devojka može da ju zagrli kada vi niste tu pa da ju podseća na vas, ali nekada i manja igračka može da ima isti efekat.

Šminka dolazi u mnogim oblicima, bojama i veličinama, pa nećete imati problema pri odabiru ovakvog poklona što se tiče različitosti. Ipak, to može i da predstavlja problem zato što možda ne znate ili niste sigurni u to šta od šminke koristi vaša devojka, koju marku i koju nijansu koristi, pa ćete možda morati dobro da razmislite pre nego što kupite nešto od šminke za nekoga.

Ako dobro poznajete vašu devojku i njene navike u šminkanju onda vam odabir ovog poklona neće biti problem, ali ako niste sigurni, možda bi trebalo da izaberete neki drugi poklon ili da porazgovarate sa njom ili njenim prijateljicama oko toga šta od šminke biste mogli da joj kupite.

Advertisements

Naočare za sunce su poklon koji možete da poklonite svojoj devojci u bilo koje doba godine i ona će ih u budućnosti sigurno nositi kada god bude sunčano vreme i njoj bude trebala zaštita od štetnih zračenja. Neke devojke vole da nose naočare i u toku zime pa ako joj je rođendan ili neka druga prilika u toku zimskih meseci ne morate da se brinete da li će joj poklon biti koristan.

Samo je važno da znate kakve naočare joj se sviđaju i kakve bi joj pristajale, a ako niste baš sigurni, pokušajte da kupovinu odradite u prodavnicama koje dopuštaju zamenu proizvoda u nekom određenom periodu.

Minđuše su deo aksesoara koji većina devojaka nosi od detinjstva, i to je nešto što vole da menjaju u zavisnosti od toga šta planiraju da rade taj dan i od toga šta će obući za neku priliku. Neke devojke više vole velike minđuše koje se lakše primete i predstavljaju važan deo celokupnog izgleda, dok druge vole neke minđuše koje su manje i imaju svoju vrednost bez obzira da li ih drugi vide ili ne.

Advertisements

Lančić je poklon koji voli većina devojaka i samo je pitanje kakvu vrstu da nabavite kako bi se vašoj dragoj osobi svideo. Važno je znati da li vaša devojka preferira srebro, zlato ili neki drugi materijal od kog se prave lančići i drugi nakit.

Takođe je važno da znate da li ona više voli lančiće sa većim privescima koji istovremeno privlače više pažnje, ili vole manje, neupadljive lančiće. Takođe možete da se odlučite i za lančiće sa privescima iz različitih serija i filmova, kao što su na primer Hari Poter, Gospodar prstenova i slično.

Sat je dodatak koji se nosi u mnogim prilikama i veoma je praktičan osim kao deo autfita tako i što olakšava proveravanje vremena koje može da se uradi u svakom trenutku, a niste obavezani da uzimate telefon koji možda nije dostupan u datom trenutku.

Postoje razni ručni satevi za koje možete da se odlučite ako smatrate da bi ovaj poklon bio savršen vašoj devojci, pa možete birati između manjih i većih satova, satova različitih boja, kao i tradicionalnih i digitalnih satova.

Advertisements

Danas postoje i pametni satovi koji pored toga što govore vreme, mogu da pokažu i gde se nalazite, da vam prati korake, da preko njega obavljate pozive i još mnoge druge opcije između kojih možete da se odlučite, pa ako smatrate da bi se vaša devojka oduševila ovim poklonom, ovo je odličan primer.

Šolja je poklon koji se poklanja svakome i u svim prilikama pa ako se odlučite za ovaj poklon devojci moraćete se potruditi da odaberete pravu šolju koja će joj se svideti i koju će koristiti. Bez obzira na to koliku kolekciju šolja vaša devojka već poseduje, ona se neće buniti ako joj kupite još jednu, ali ta šolja onda mora da bude posebna.

Možete se odlučiti za šolju koja ima ugraviran neki tekst, citat ili fotografiju vas i nje, ili ima neki interesantan oblik koji će odudarati od ostalih šolja koje poseduje.

Advertisements

Termos je takođe dobar poklon kom će se vaša devojka oduševiti ako ne želi da stalno mora da kupuje kafu za poneti ili ako nema mogućnosti da na radnom mestu ili školi odnosno fakultetu skuva kafu ili neko drugo piće koje želi da joj ostane ugrejano.

Termos je odličan poklon zato što je dugotrajan i neće ga brzo baciti, a može da bude personalizovan tako što ćete na njega ugravrati nešto posebno što znači vama i njoj ili ćete jednostavno naći termos sa zanimljivim šablonima.

Poruke u boci su lep i kreativan poklon koji će se svideti onome kome ga poklanjate. Ovaj poklon može da se pronađe u određenim prodavnicama a možete i sami da ga napravite uz pomoć jedne flaše, malo ukrasnog papira, kanapa i kreativnosti.

Napišite kratke poruke i citate koje smatrate zanimljivim i dirljivim, pa ih uvijte i stavite u flašu koju ćete pokloniti vašoj devojci. Na ovaj način stvarate mnogo lepih sećanja i uspomena koje će krasiti život vaše drage.

Advertisements

Saksija sa cvećem je odličan poklon za vašu devojku ako ona voli da gaji cveće. Neke osobe ne vole cveće zato što može biti teško pronaći pravo mesto za držanje i pravi način za negu cveća, pa nemojte stvarati obavezu vašoj voljenoj osobi, ali možete se odlučiti za buket cveća koji ne zahteva puno brige.

S druge strane, ako osoba kojoj planirate ovaj poklon voli cveće i brigu o njemu, onda možete pronaći beskonačan broj različitog cveća u cvećarama, i možete dobiti savete o tome kako se brinuti o cveću i kako ga održavati, što je u svakom slučaju veoma korisno.

Mirišljava sveća je lep poklon koji može da služi kao ukras, a može da se zapali i da stvori prelep miris koji će ulepšati prostor u kojem živi vaša devojka. Možete pronaći mnogo različitih mirisa između kojih možete da birate, u zavisnosti od toga da li vaša devojka voli cvetne mirise, mirise slatkiša ili prirode, pa je na vama da odlučite koja mirišljava sveća bi joj se najviše svidela. Takođe osim mirisa, možete i da birate između različitih oblika sveća.

Advertisements

Hemijska olovka ili nalivpero je odličan poklon koji je uz to i koristan zato što vaša devojka može da zapisuje važne stvari koje ne želi da zaboravi, kao što su datumi rođendana i raznih proslava ili poslovnih datuma. Hemijska može da bude profesionalna a može da bude i zabavna, pa možete kupiti onu koja može da piše u više boja.

Ako se odlučite za nalivpero, imate mnoge opcije pera raznih izgleda, od onih koji imaju starinski tradicionalni izgled uz koje možete da kupite i tintu, a možete da kupite savremeno pero koje naizgled izgleda kao hemijska a u stvari je drugačija od nje.

Bojanka za odrasle je odličan način da neko provede svoje vreme na kreativan način, a uz to deluje veoma smirujuće, tako da ako vaša devojka ima mnogo obaveza koje umeju da budu stresne, ova bojanka će joj se svideti. Postoje bojanke za odrasle sa raznim temama, bili to gradovi, cveće, životinje, likovi iz filma ili nešto drugo, sigurno ćete pronaći nešto što bi se vašoj devojci svidelo.

Advertisements

Bombe za kadu ili ’bath bomb’ su interesantne zato što mogu da se upotrebe pri kupanju tako što se dodaju u vodu i nju pretvore u vodu neke boje u zavisnosti od sastava.

Danas na tržištu postoji velik broj bombi za kupanje u različitim bojama i oblicima, a sve što je potrebno je da ju potopite u vodu i ona će dalje učiniti svoje. Osim što menja boju vode, bomba za kadu može da ima i lekovito i umirujuće dejstvo ako se pravi od lavande ili nekog drugog lekovitog bilja.

Maska za telefon je detalj koji ima i svoju funkciju u zaštiti telefona, ali zasigurno i u izgledu telefona. Mnogi vole da im maske za telefon imaju upadljive boje i motive, pa ako želite da vaša devojka ima karakterističnu i zabavnu zaštitu za telefon, ovo može da bude poklon koji će joj se svideti.

Advertisements

Knjiga kuvar može da sadrži razne recepte koji vas podsećaju na vašu devojku, a takođe može da motiviše nju da počne da piše svoj kuvar kako bi kao i naše bake i mame imali knjigu recepata koje mogu da podele sa svojom porodicom. Ovaj poklon je pun sentimentalnih vrednosti zato što svaki recept zapisan u tu knjigu sa sobom nosi određene uspomene koje su se desile kada je određena hrana napravljena.

Odabrati pravi poklon za devojku je važno kako biste joj pokazali koliko ju volite i koliko vam je stalo do nje, tako da bi trebalo da se potrudite oko pronalaženja poklona za nju.

Naše okruženje je puno ideja koje možete upotrebiti za odabir poklona, a ako ništa, raspitajte se sa njenim prijateljima i porodicom, možda oni imaju neke korisne ideje.

Advertisements

Šta god da joj darujete ona će to videti kao lep znak pažnje i oduševiće se što ste mislili na nju i to će vas još više zbližiti.

Poklon devojci – dodatne ideje

Nakit: Komad nakita je uvek klasičan i sentimentalan poklon za devojku. Od ogrlica i narukvica do minđuša i prstenja, izaberite nešto što odgovara njenom stilu i ličnosti.

Spa dan: Priuštite joj dan opuštanja u banji. Može da uživa u masažama, tretmanima lica i drugim uslugama da se opusti i podmladi.

Advertisements

Romantični beg: Planirajte iznenadni beg za vikend na romantičnu destinaciju, kao što je plaža ili noćenje s doručkom. Provedite kvalitetno vreme zajedno i stvorite nezaboravne uspomene.

Parfem: Luksuzni parfem može da učini da se oseća posebnom i doda dašak glamura u njenu dnevnu rutinu. Odaberite miris za koji znate da će joj se svideti ili je pustite da sama izabere.

Dizajnerska torba: Ako je modna tašna, dizajnerska torba bi bila neverovatan poklon. Izaberite raznovrsnu boju i stil koji može da koristi za posao i zabavu.

Advertisements

Tehnologija: Ako se bavi tehnologijom, razmislite o tome da joj nabavite najnoviji pametni sat, tablet ili pametni telefon. Neka bude povezana i zabavi se najnovijom tehnologijom.

Čas kuvanja: Šta može biti bolji poklon za devojku od toga da nauči kuvati. 🙂 Upišite je na čas kuvanja gde može da nauči kako da pravi nova jela i da unapredi svoje kulinarske veštine.

Advertisements

Umetnički rad: Poklonite joj umetničko delo koje će voleti i ceniti. Izaberite rad koji odražava njen ukus i interesovanja, kao što je poznata slika ili fotografija.

Oprema za fitnes: Ohrabrite je da vodi zdrav način života novom opremom za fitnes. Od prostirki za jogu do odeće za vežbanje, postoji mnogo opcija za izbor.

Knjige: Ako vaša devojka voli da čita, razmislite o tome da joj poklonite novu knjigu ili dve. Izaberite naslove u kojima će uživati na osnovu njenih interesovanja i sklonosti čitanja.

Advertisements

Luksuzne sveće: Pomozite joj da stvori opuštajuću atmosferu kod kuće sa kompletom luksuznih sveća. Izaberite njene omiljene mirise, kao što su lavanda, vanila ili ruža.

Bomboni i čokolade: Sladak i ukusan poklon, bomboni i čokolade nikada neće prestati da impresioniraju. Izaberite gurmanske opcije ili njene omiljene brendove.

Advertisements

Nega kože: Priuštite njenoj koži najbolje sa setom visokokvalitetnih proizvoda za negu kože. Od sredstva za pranje lica do hidratantne kreme, postoji mnogo toga za izabrati.

Prilagođene šolje: Poklonite joj personalizovanu šolju koju može da koristi svaki dan. Možete da odštampate njeno ime ili inicijale, ili čak posebnu poruku.

Cveće: Buket njenog omiljenog cveća je uvek klasičan poklon koji će joj se svideti. Izaberite cvećara koji nudi dostavu istog dana za poklon iznenađenja.

Advertisements

Vino i sir: Ako vaša devojka voli vino i sir, razmislite o tome da joj poklonite iskustvo degustacije vina i sira. Izaberite lokalni vinograd ili vinoteku koja nudi degustacije.

Muzika: Poklonite joj ulaznice za koncert njenog omiljenog izvođača, idite zajedno na koncert, ili joj kupite pretplatu na uslugu striminga muzike.

Advertisements

Fotografska sesija: Snimite uspomene uz profesionalnu fotografsku sesiju. Izaberite slikovitu lokaciju, kao što je park ili plaža, za fotografisanje.

Personalizovana korpa: Sastavite korpu punu stvari koje voli, kao što su njene omiljene grickalice, proizvodi za kupanje ili knjige. Dodajte lični pečat prilagođenom trakom ili oznakom.

Luksuzni bade mantil i papuče: Razmazite je plišanim i udobnim bademantilom i kompletom papuča. Izaberite meku i udobnu tkaninu, kao što je svila ili kašmir, za vrhunsko opuštanje.

Advertisements

Personalizovana daska za sečenje: Za ljubitelje kuhinje, personalizovana daska za sečenje bi bila odličan poklon. Možete njeno ime ili inicijale ugravirati na ploču.

Difuzor esencijalnog ulja: Pomozite joj da stvori opuštajuću atmosferu kod kuće pomoću difuzora esencijalnog ulja. Birajte između raznih mirisa, kao što su lavanda, pepermint ili eukaliptus.

Advertisements

Časovi fitnesa: Uplatite joj fitnes časove u njenom omiljenom studiju za vežbanje. Birajte između joge, pilatesa, plesa ili bilo kog drugog fitnesa koji voli.

Poklon bon za masažu: Priuštite joj opuštajuću masažu uz poklon karticu za lokalni spa centar ili studio za masažu. Ona će ceniti priliku da se opusti i podmladi.

Kućni dekor: Preuredite njen dom jedinstvenim komadom kućnog dekora. Birajte između vaza, zidnih umetnosti, jastuka ili bilo kog drugog predmeta koji će poboljšati estetiku njenog doma.

Advertisements

Personalizovani časopis: Za kreativni um, personalizovani časopis bi bio odličan poklon. Možete da utisnete njeno ime ili inicijale na omotu.

Personalizovani privezak za ključeve: Praktičan, ali moderan poklon, personalizovani privezak za ključeve je nešto što može da nosi sa sobom svaki dan. Birajte između različitih materijala, kao što su koža ili metal, kako bi odgovarali njenom ukusu.

Advertisements

Korpa sa hranom: Impresionirajte je korpom punom namirnica, kao što su čokolade, sirevi, krekeri i vino. Izaberite njene omiljene brendove i ukuse.

Luksuzna posteljina: Dajte njenoj posteljini luksuznu nadogradnju visokokvalitetnom posteljinom. Birajte između različitih materijala, kao što su svila, saten ili egipatski pamuk, za vrhunski komfor i stil.

Nadamo se da smo vam pomogli kako biste pronašli pravi poklon za devojku. 🙂

Advertisements
Advertisements
Advertisements
Advertisements
Back to top