Ideje za poklon za trenera

Trener je osoba koja je veoma važna u životu onoga ko sa njima radi, i njihovi se saveti poštuju bez obzira da li se oni tiču sporta odnosno hobija kojim se bavimo ili bilo čega što se tiče života.

Advertisements

Trener je tu i u dobru i u zlu, kada god nam zatreba.

Ako želimo nešto da proslavimo, bilo to rođendan, neka proslava ili pobeda na utakmici, on ili ona će se najviše veseliti od svih učesnika u ovoj proslavi i želeće vam sve dobro u budućnosti.

Ako ste zbog nečega tužni, besni, žalosni, trener će takođe biti tu za vas bez obzira šta vas muči, i pokušaće da vam pruži savet i utehu kakva vam treba.

Advertisements

Treneri su ti koji obično pokazuju koliko im je stalo do nas, bili to rečima pohvale ili na neki drugi način. Zato je lepo da i oni dobiju nešto zauzvrat od nas.

Evo nekih poklona koje možete da darujete ovako važnoj osobi:

Kožni rokovnik u koji može da zapisuje sva svoja zapažanja i ideje je savršen poklon za trenera koji voli da sve drži na jednom mestu. Možda će treneru trebati mesto na koje može da zapisuje rezultate i svoja zapažanja vezana za vas ili nekog drugog, pa će ovaj poklon dobro doći.

Advertisements

Postoje kožni rokovnici koji imaju određen starinski izgled koji će učiniti da vaš trener izgleda još profesionalnije. U kožu rokovnika može da bude ugraviran neki citat, posveta koje će biti mnogo ličnije, što će ovaj poklon učiniti još unikatnijim i posebnijim.

Slika vašeg trenera i vas ili vašeg tima je lep poklon koji će biti upečatljiv i pamtiće se dugo vremena.

Možete odabrati neku od vama dragih slika da ju uramite, zato što ona slika koja je vama posebna možda će biti posebna i vašem treneru, pa će njemu ili njoj biti drago što su dobili ovakav poklon od vas za neku posebnu priliku.

Smart watch koji može da prati kretanje vašeg trenera, bilo da on trči ili šeta, pa može da uporedi daljinu koju je prošao dan ranije, nekoliko dana ranije itd.

Takođe može sebi da postavi cilj na dnevnom, nedeljnom ili mesečnom nivou, koliko koraka želi da napravi ili koliko kilometara želi da pređe.

Advertisements

Ovaj poklon za trenera je zanimljiv, savremen i može da pomogne vašem treneru da prati stanje svog zdravlja.

Ovaj poklon će mu se sigurno svideti ako voli da bude aktivan u svom životu, a svoje rezultate i svoje kretanje može da uporedi sa rezultatima drrugih ljudi, što mže da utiče na njegov takmičarski duh.

Šolja možda zvuči kao dosadan i čest poklon, ali uz malo kreativnosti može da bude interesantan poklon koji će oduševiti vašeg trenera. Šolje mogu da se pronađu u različitim veličinama i oblicima, s tim da one malo čudnijih oblika koštaju više od običnih.

Vaš trener može da koristi šolju kod kuće, pre ili posle treninga, ili bilo kada kada mu zatreba malo kafe ili nekog drugog pića.

Takođe možete u određenim prodavnicama „napravite“ svoju šolju, što znači da možete da izaberete fotografiju ili citat koji može da bude inspirativan i da motiviše vašeg trenera da nastavi da bude tako dobar kao što je do sad bio.

Advertisements

Postoje i šolje koje reaguju na promenu temperature, pa ako je vaša šolja crna, pri stavljanju toplih napitaka u nju ona će promeniti boju i svoj izgled.

Zviždaljka je poklon koji će se vašem treneru sigrno svideti, a vama možda i ne, u zavisnosti da li zviždaljku voli da koristi za vas ili za druge, i zavisi od toga kako ju koristi.

Ako trener voli da koristi zviždaljku kako bi pokazao da nešto ne valja kako bi zaustavio trening, onda možda ne biste želeli da mu ovo darujete kao poklon.

Doduše, pištaljka je u ovom poslu veoma korisna, pa ako je njegova ili njena stara ili želite da mu poklonite nešto što će sigurno koristiti, ovaj pokloj je odlična ideja.

Štoperica je još jedan poklon koji bi se veoma svideo vašem treneru zato što onda može tačno da meri vreme koliko vam je trebalo nešto da otrčite, ubacite ili odradite bilo koju vežbu koju vam je zadao za određeno vreme.

Advertisements

Štoperica je praktičan poklon i ako kupite kvalitetnu, služiće mu mnogo godina, još više treninga i vežbi za koje će ju koristiti.

Diploma najboljem treneru je poklon koji će njega ili nju oduševiti zato što ovim poklonom pokazujete koliko vam znači i koliko se njegov ili njen trud isplati.

U diplomi možete da se zahvalite za sve treninge, sve uspehe i sve što biste želeli da im zahvalite, kako bi moglo da se vidi godine uloženog truda irada, kako vas tako i vašeg trenera koji je uvek tu za vas kad god vam zatreba.

Kockice sa vežbama su zanimljiv poklon za trenera koji može da učini vaše treninge interesantnijim, zato što se pokazalo da je kombinacija različitih vrsta vežbi najoblja, kako bi se aktivirali svi mišići i kako bi se provežbale različite tehnike koje se koriste u vašem sportu kojim se bavite.

Možete pronaći različite setove kockica u zavisnosti od toga kojim sportom se bavite, pa možete birati između kockica za fudbal, odbojku, tenis, trčanje ili bilo koji drugi sport.

Advertisements

Majica je poklon kojim vaš trener može da se hvali. Kako bi ovaj poklon bio zanimljiviju, nemojte se odlučiti za jednobojnu majicu, već ištampajte nešto na nju.

To može biti neka rečenica koju trener stalno ponavlja, neka njegova ili njena uzrečica ili nešto što vas zajedno asocira na vase treninge I sport kojim se bavite.

Torta ili neki kolač mogu da budu lep poklon za posebnu priliku za vašeg trenera. Čak i ako ona ili on ne vole ili izbegavaju slatko, za ovaku priliku će teško moći da odole vašem poklonu. Na kraju krajeva, mora postojati bar jedan dan i bar jedna prilika za koju mogu da jedu šta žele i koliko žele.

Šta god da je povod za proslavu i darovanje vašeg trenera, on ili ona će biti oduševljena svakim poklonom za koji se odlučite, pa nemojte previše da brinete o reakciji koju možete da očekujete.

I najmanje stvari često mogu da budu dovoljne da nekome pružite znak pažnje koji će njima biti drag i koji će učiniti da se osećaju lepo.

Advertisements
Advertisements
Advertisements
Advertisements
Back to top