Tražite ideju za poklon za Valentinovo? Ovo su pokloni sa kojima nećete pogrešiti

Ljubav je nešto što se oseća čitavog života i ispunjava naš život, čini nas srećnim i voljenima.

Advertisements

To nije uvek romantična ljubav, već može biti i familijarna, prijateljska ili bilo koja druga vrsta ljubavi, i sve one su dostojne spominjanja, ali se Valentinovo odnosno Dan zaljubljenih odnosi na romantične veze.

Ovaj praznik se slavi 14. februara i svetski je poznat, slave ga svi zaljubljeni parovi kako bi jedni drugima pokazali svoju ljubav i pažnju.

Ovaj praznik ne pita za godine, pa ga mogu slaviti i mladi i stari, novonastali parovi ili bračni parovi koji su godinama zajedno.

Advertisements

Kako kažu, ljubav nema granice i ne poznaje godine, pa je ovaj praznik definitivno onaj koji slavi beskonačnost i bezgraničnost ljubavi koju pružamo i koja nam se vraća.

Poklon za Valentinovo za nju

Imati devojku ili ženu je neprocenjivo. To znači imati ne samo partnera, već i najbolju drugaricu, sestru i svaku osobu koja nam nešto znači u jednom.

Ona je tu i u dobru i u zlu, pa onda sigurno zaslužuje da joj se na neki način pokloni pažnja.

Advertisements

Naravno, pažnju treba poklanjati cele godine a ne samo na ovaj dan, ali joj sigurno neće smetati da malo više vremena i pažnje posvetite nego što je to obično moguće i što se obično dešava.

Koji god poklon da joj kupite ili napravite, ona će se oduševiti i učinićete da se oseća voljenom, vrednom i srećnom.

Evo primera poklona za Valentinovo za nju.

Slagalica u obliku srca je slagalica koja može biti različitih veličina i može biti od drveta ili kartona, u zavisnosti od toga gde ju kupite.

Ova slagalica može imati neku fotografiju ili poruku na sebi, a može jednostavno biti jedno lepo srce će vašu dragu podsećati na vas.

Advertisements

Uz ovu slagalicu možete da poklonite još neki mali poklon kako biste joj pokazali koliko ju volite i koliko vam je stalo do nje.

Slagalica sa vašom fotografijom je unikatan poklon koji možete da darujete svojoj devojci ili ženi.

Slagalice ovog tipa mogu da budu različitih veličina i oblika, kao i broja delova, a na vama je da odaberete jednu ili više fotografija koje će zatim biti pretvorene u delove te slagalice.

Ovaj poklon možete da složite zajedno što će vas još više zbližiti, i vaša evojka ili žena će biti oduševljena vašom originalnošću i promišljenošću.

Uramljena fotografija je poklon koji se ženama uvek sviđa zato što sve fotografije imaju sentimentalnu vrednost i kada joj darujete ovakav poklon pokazujete joj koliko vam znače svi trenuci koje ste proveli zajedno.

Advertisements

Fotografiju možete izraditi veoma jeftino, pa vam onda ostaje da odaberete kakav ram za sliku želite.

Postoji mnoštvo ramova za sliku koji su napravljeni od drveta, plastike ili nekog drugog materijala, koji mogu biti ručno rađeni ili ih možete kupiti u nrkoj prodavnici koja nudi ramove.

Kolaž važnih fotografija je takođe unikatan poklon koji će se svideti vašoj voljenoj osobi i moći ćete da odvojite mnogo momenata provedenih zajedno u toku vašeg života da joj pokažete da ih se svih sećate i da vam oni predstavljaju neke od najboljih momenata u vašem životu.

Kolaž možete da postavite na plutanu tablu i fotografije zakačite na nju, uz šta možete dodati i neke ukrase, citate i slično, a možete pronaći i neki potpuno originalan način da napravite ovaj poklon.

Motivacioni poster je lep poklon koji možete da darujete vašoj ženi ili devojci. Svako ima periode u životu kada mu je potrebno malo motivacije, nešto da ga pokrene i da mu omogući da vidi svet u drugačijem, lepšem svetlu.

Advertisements

Možda baš ovaj poster bude imao takvu ulogu i bude uticao na vašu dragu osobu da se oseća lepše i jače, pa uz vašu pomoć prebrodi tešku situaciju. Ovaj motivacioni poster može da bude i lepa dekoracija u kancelariji ili nekoj drugoj prostoriji u kojoj je vaša voljena često.

„Šta volim na tebi“ pismo je lep znak pažnje koji može da se daruje kao jedini ili kao jedan od nekoliko poklona koje ste uklopili kako biste darovali jedan lep, velik poklon za Valentinovo.

Ovo pismo treba da bude unikatno, da predstavlja ono što vi zapravo mislite i osećate, tako da je najbolje napisati ga sami, a za izgled se možete poslužiti internetom ili pronaći neku inspiraciju u knjižarama i drugim prodavnicama.

Njena omiljena knjiga ili knjiga za koju mislite da bi joj se svidela je odličan poklon koji će joj zaokupiti vreme.

Ako joj kupite knjigu koju već voli biće presrećna, ali i ako kupite knjigu koju još nije čitala i ona joj se svidi, isto ćete biti njena omiljena osoba, koja ju vrlo dobro poznaje i voli.

Advertisements

Knjige su moćni predmeti pa ako se odlučite za ovaj poklon, sigurno će biti presrećna da doda još koju knjigu svojoj kolekciji. Naravno, pazite da ne kupite knjigu koju već ima u svojoj zbirci, kako ne biste morali da vraćate i menjate svoj poklon. 

Buket cveća je romantičan poklon koji je tradicija za ovaj praznik ali i druge praznike. Buket cveća može biti samostalan poklon, ali uz njega se obično daruje bar bombonjera ili nešto luksuznije.

Cveće možete potražiti u bilo kojoj cvećari, pa se usput posavetujte sa cvećarom šta vam preporučuje, ako ne znate šta biste kupili. Buket može biti i dekorisan a obično se na njega stavlja poruka kojom možete poželeti nešto lepo vašoj devojci ili ženi.

Bombonjera je nešto što svi vole i ako izaberete bombonjeru kao poklon, sigurno nećete pogrešiti. Postoje mnogi proizvođači bombonjera i one se prave u raznim ukusima, pa je jedini problem koji može da se pojavi odabir odgovarajućeg ukusa.

Ako dovoljno dobro poznajete vašu devojku ili ženu, verovatno ćete bar otprilike znati koje ukuse voli više od drugih. To mogu biti čista čokolada, bombonjera sa ukusima voća ili one koje su punjene filom koji u sebi sadrži alkohol.

Advertisements

Šta god da odaberete, čak i ako to nije ono što je omiljeno onome kome darujete, sigurno je da se neće baciti.

Korpica slatkiša će se svideti osobi koja voli da jede slatkiše, tako da će ovaj poklon biti pun pogodak. Na određenim mestima možete pronaći već gotove korpice slatkiša određene marke, a možete i sami da osmislite svoju originalnu korpicu.

Korpice možete pronaći u mnogim prodavnicama a na vama je da razmislite kako biste ju popunili.

Možete se odlučiti za slatkiše koje znate da vaša voljena osoba voli, a možete se odlučiti za neke zanimljive slatkiše koje ta osoba možda do sada nije isprobala, što može da bude zanimljivo, i mogu da pronađu svoj novi omiljeni slatkiš.

Minđuše su deo aksesoara koji većina devojaka nosi od detinjstva, i to je nešto što vole da menjaju u zavisnosti od toga šta planiraju da rade taj dan i od toga šta će obući za neku priliku.

Advertisements

Neke devojke više vole velike minđuše koje se lakše primete i predstavljaju važan deo celokupnog izgleda, dok druge vole neke minđuše koje su manje i imaju svoju vrednost bez obzira da li ih drugi vide ili ne.

Lančić je poklon koji voli većina devojaka i samo je pitanje kakvu vrstu da nabavite kako bi se vašoj dragoj osobi svideo. Važno je znati da li ta osoba preferira srebro, zlato ili neki drugi materijal od kog se prave lančići i drugi nakit.

Takođe je važno da znate da li osoba kojoj planirate da darujete ovaj poklon više voli lančiće sa većim privescima koji istovremeno privlače više pažnje, ili vole manje, neupadljive lančiće.

Tako možete da se odlučite i za lančiće sa privescima iz različitih serija i filmova, kao što su na primer Hari Poter, Gospodar prstenova i slično.

Šolja možda zvuči kao dosadan i čest poklon, ali uz malo kreativnosti može da bude interesantan poklon koji će oduševiti osobu kojoj ju poklanjate.

Advertisements

Šolje mogu da se pronađu u različitim veličinama i oblicima, s tim da one malo čudnijih oblika koštaju više od običnih.

Postoje mnoge šolje između kojih možete da birate, bez obzira da li osoba kojoj ih poklanjate voli jednostavne ili veoma šarene šolje, pronaćićete nešto što vas zanima.

Takođe možete u određenim prodavnicama „napravite“ svoju šolju, što znači da možete da izaberete fotografiju ili citat koji bi se svideli vašoj voljenoj osobi i to isprintate na šolju.

Parfemi su čest poklon za valentinovo koji se daruju osobama i muškog i ženskog pola, i retko kada neko odbije još jedan parfem koji može da doda svojoj kolekciji.

Pri odabiru parfema ponekad nije bitno da li je Dolce & Gabbana, Giorgio Armani, Versace ili neki manje poznat miris.

Advertisements

Bitno je znati kakvu vrstu mirisa vaša draga voli. Da li su to prirodni mirisi cveća i drugih biljaka ili su joj draži takoreći, slatkasti mirisi koji često znaju da budu intenzivniji i ušečatljiviji.

Pidžama je sladak poklon koji može da se svidi vašoj devojci ili ženi za Dan zaljubljenih. Možete odabrati pidžamu iz jednog dela ili komplet, koji može biti različitih boja, dezena i može d ima različite simbole.

Morate znati koja joj veličina odgovara kako biste mogli da kupite odgovarajuću pidžamu, ali i ako ne pogodite, u većini prodavnica možete da zamenite ono što ste kupili ako imate sačuvan račun, negde čak i 30 dana nakon kupovine.

Plišana igračka će se svideti svakome bez obzira na godine pa bez obzira da li vaša devojka ili žena ima 18 ili 88, sigurno će joj se svideti da dobije jednog lepog, plišanog medu kog će moći da zagrli kada vi niste tu.

Na vama je da odlučite koje će veličine biti igračka koju ćete joj kupiti, zato što je nekima dovoljna i najmanja, ali neke devojke vole velike igračke koje mogu da grle i maze.

Advertisements

Plišano srce je slično kao i plišana igračka, poklon koji može da na veoma lep način pokaže vašoj devojci ili ženi koliko ju volite, pogotovo ako na tom srcu piše „najboljoj devojci ili ženi“ i slični natpisi koji mogu da se pronađu na tim srcima.

Kao i za plišane igračke, možete odabrati koju veličinu želite da darujete.

Darujte joj tretman u spa centru koji će joj dobro doći posle napornog perioda. Ako želite, možete joj se i pridružiti zato što bi sigurno i vama prijala masaža, manikir, pedikir ili nešto drugo što možete da naručite u zavisnosti od spa centra i usluga koje on nudi.

Ako je vaša devojka ili žena neko ko voli da posećuje razna mesta, kao znak pažnje možete otići s njom a to ne mora biti neko egzotično i skupo mesto.

Na internetu možete pronaći informacije o mestima koja vam se nalaze u blizini koja pružaju smeštaj i određene aktivnosti koje možete da obiđete zajedno.

Advertisements

Bilo da je u pitanju grad ili poseta nacionalnom parku, vreme provedeno zajedno će dugo ostati u sećanjima.

Pripremite joj ručak ili večeru. Iako ovo deluje kao jednostavan poklon za valentinovo koji neće dugo trajati, ona će mu se ipak oduševiti, zato što ste odlučili da svoje slobodno vreme potrošite na nju, kako bi joj napravili lep obrok u kom možete zajedno da uživate.

Obrok ne mora da bude preterano komplikovan, važno je da pogodite koja je to hrana kojoj bi se vaša draga obradovala.

Odvedite ju u restoran ako ne želite sami da pravite ručak, onda ju možete odvesti negde pa se lepo najesti. Postoje skuplji i jeftiniji restorani, ali je važno da znate kojoj vrsti hrane bi se oduševila.

Ako želite da ju odvedete u restoran, obratite pažnju i pokušajte ranije da rezervišete sto, kako ne biste ostali bez njega zbog gužve koja prati dan zaljubljenih u restoranima, pogotovo kod poznatijih restorana.

Advertisements

Odvedite ju u bioskop zato što gledanje filma može da bude veoma romantično, i ako ona voli filmove, nećete pronaći bolji poklon od ovoga.

Možete odabrati različite žanrove filmova, pošto je dan zaljubljenih romantičan praznik, onda ćete možda izabrati romantičnu komediju, ali ako vaša devojka ili žena voli neki drugi žanr, možda bi bila srećnija sa time nego sa romantičnim filmovima.

Otiđite u romantičnu šetnju zato što je to poklon koji možda nemate puno prilika da ispunite, ako su vam rasporedi prepuni i ne viđate se preterao često, Dan zaljubljenih može da bude prava prilika da odvojite sat-dva vremena i odete u romantičnu šetnju.

Naravno, iz šetnje možete otići do restorana, kafića, bioskopa ili jednostavno da sednete zajedno u park, a posle šetnje će vam biti lepo kada dođete kući da sumirate sve što ste danas proživeli sa vašom dragom osobom.

Svi pokloni, bez obzira da li su kupljeni ili ručno pravljeni su veoma vredni i kada ih darujete vašoj voljenoj osobi učinićete ju veoma srećnom što vas poznaje i što ste u njenom životu, i nema lepšeg načina da se provede Valentinovo nego zajedno u uživanju, bez obzira da li više volite da ostanete kod kuće ili negde da idete.

Advertisements

Poklon za Valentinovo za njega

Imati dečka ili muža znači imati svoju srodnu dušu, osobu koja je tu za vas kada ste tužni, kada ste srećni ili besni.

Imati osobu koja će vas podržati u svim odlukama koje načiniti, koja će vas zagrliti kada vam je teško i koja će vas braniti od svake nevolje koja može da vas zadesi.

Valentinovo je samo jedan dana kada mu možete pokazati koliko ga volite, mada se to verovatno dešava svaki dan.

Ali ipak nije na odmet uložiti malo više truda pa ipak ovaj dan učiniti posebnim, kako za njega tako i za vas same. Na kraju krajeva, sigurno ćete oboje uživati u poklonima koje pripremite.

Evo nekih primera za poklona za Valentinovo za njega.

Advertisements

Naočare za sunce su dobar poklon koji možete da darujete vašem dečku ili mužu, zato što će polako doći toplo i sunčano vreme pa će mu ovaj poklon dobro doći.

Ponekad može biti teško odabrati prave naočare za sunce zbog toga što možda ne znate koji oblik naočara bi najviše odgovarao vašem dragom, pa postoji šansa da pogrešite.

Ako ga dobro poznajete znaćete da li on voli naočare za sunce i kakve nosi, ili kakve bi nosio. Pokušajte da pronađete prodavnice u kojima je moguć ili povratak novca ili zamena proizvoda.

Ručni sat je odličan poklon za valentinovo koji će ga oduševiti zato što je praktičan, i moći će da ga koristi mnogo vremena u budućnosti. U zavisnosti od toga šta vaš dečko ili muž voli, možete da odaberete najraznovrsnije satove koji se mogu pronaći na tržištu.

Postoje staromodni satovi, jednostavni crni, sivi ili satovi neke druge boje, a možete pronaći i savremene smart satove koji imaju dosta više funkcija od običnog sata.

Advertisements

Pomoću njih se mogu voditi razgovori kao preko telefona, mogu da broje korake i kalorije i mogu da rade još štošta, da ne nabrajamo sve.

Narukvica je poklon koji može da se daruje za mnoge prilike, pa je i Dan zaljubljenih jedan od njih.

Naravno, ne vole svi muškarci nakit, pa treba da proverite da li bi se njemu takav poklon svideo, ali ga verovatno veoma dobro poznajete pa ćete moći sa lakoćom da odlučite da li je ovo poklon za njega.

Postoje mnogi dizajnovi narukvica između kojih možete da birate, od boja, oblika i materijala, ako smatrate da je ovo poklon za vašeg dragog, sigurno ćete pronaći nešto što će se svideti i njemu i vama.

Maska za telefon je poklon koji vrlo lako možete naći u svojoj okolini zbog mnoštva prodavnica koja se bave tehnikom i koje nude veliki izbor maski za telefon.

Advertisements

One se kreću od 500 dinara, koliko koštaju najjeftinije, obično providne ili jednobojne, do nekoliko hiljada, u zavisnosti od njene čvrstine, boje i oblika.

Maska za telefon je praktičan poklon koji se može svideti vašem dečku ili mužu, a možete i naručiti neku sa interneta ako vidite nešto što vam se sviđa.

Slušalice su poklon koji može da se daruje za sve prilike i nikada neće biti na odmet.

Ako odlučite da vašem dragom za Valentinovo poklonite slušalice, možda će niki misliti da je to ne baš romantičan poklon, ali u zavisnosti od karaktera vašeg voljenog to može biti poklon kom će se on veoma oduševiti.

Možete se odlučiti na bluetooth slušalice koje su bežične, možete se odlučiti na traicionalne slušalice ili airpod slušalice koje su sve popularnije, kako u svetu tako i kod nas.

Advertisements

Bežični punjač je veoma koristan i praktičan poklon koji možete da darujete svom dečku ili mužu i sigurno će vam biti zahvalan zato što će moći da puni svoj telefon u pokretu, gde god da krene.

Pražnjenje baterije može da bude problem na putovanjima ili čak i u toku dana ako vam se to desi, pa bežični punjač može da mu olakša život.

Grebalica „100 filmova za zajedničko gledanje“ može da bude veoma romantičan poklon, pogotovo ako vi i vaš dragi volite da gledate filmove, pa vam je ovo prilika da organizujete filmsko veče bar jednom nedeljno.

Ovo možete napraviti sami pa odabrati filmove koje želite da gledate, a možete pronaći ovo na internetu gde postoje već gotove grebalice.

Možete se odlučiti za ljubavni žanr s tim da je Dan zaljubljenih u pitanju, ali ako oboje volite neki drugi žanr, onda si učinite uslugu i odaberite njega, osim ako ne želite da isprobate nešto novo.

Advertisements

Karte za bioskop mogu da se upotrebe na dan zaljubljenih, ili kao najava za odlazak u bioskop u nekom narednom periodu, u zavisnosti od slobodnog vremena i repertoara u bioskopu.

S tim da je ovo poklon za njega, možete odabrati film koji mislite da bi se njemu svideo, a ako volite iste ili slične filmove onda će vam biti veoma lako da odaberete film za koji ćete da pripremite karte.

Karte za utakmicu su poklon za valentinovo koji možete da darujete vašem dragom ako je on sportski tip koji voli da ide na utakmice, čemu će se on veoma oduševiti.

U zavisosti od toga koji sport voli da gleda i kojem je posvećen, tako ćete i odlučiti koje karte ćete kupiti.

Naravno, verovatno ćete gledati da kupite karte za utakmice koje su vam u blizini, osim ako u isto vreme ne planirate neko putovanje koje će vam dati veći izbor.

Advertisements

Sportski dres je još jedan poklon koji možete da darujete vašem dragom ako je on sportski tip koji voli sportove, pa će ga dres obradovati i nosiće ga veoma često, a možda vam čak i dosadi koliko često ćete videti da sedi u njemu kod kuće ili da negde ide u njemu.

Video igra je poklon koji će se svideti svakom gejmeru bez obzira da li vi i on ovo smatrate romantičnim poklonom, možda će se više obradovati tom poklonu nego poklonu koji bi neko smatrao romantičnim.

Takođe ovaj poklon će biti praktičniji od poklona koje neki smatraju romantičnim zato što će on moći da ju koristi satima, a ako i vi volite video igre, moći ćete da mu se pridružite i uživate zajedno.

Čokolada je poklon koji se daruje za Dan zaljubljenih i jednoj i drgoj polovini veze, pa nećete pogrešiti ako ovo bude deo poklona koji ste mu pripremili, a ako je u pitanju bombonjera ili čokoladna torta, onda to može da bude i potpun poklon kom nije potrebna nikakv dopuna da bi imao sjajan efekat na onog kome ju darujete.

Obratite pažnju na to koju čokoladu voli, pa odaberite što veću, a u podavnicama postoje i posebne ponude baš za ovaj poseban dan, pa iskoristite priliku da nekoga lepo obadujete.

Advertisements

Pismo u boci je romantičan poklon koji može da se daruje za Dan zaljubljenih, i u njemu može da se nađe pregršt različitih poklona.

Od ljubavnih poruka, do motivacionih i drugih citata, pa ako može i nešto drugo da stane u bocu, svašta tu možete da stavite.

Stranicu knjige ako vam nije žao da ju iscepate ili neku fotografiju. Ovaj poklon je zaista romantičan i lepo reprezentuje osećanja koja su prisutna za Dan zaljubljenih.

Razlozi zašto te volim“ je poklon koji je veoma unikatan i svako će u njega staviti odnosno napisati ono što on misli i oseća, tako da ćete moći da garantujete vašem dragom da je ovo poklon koji zaista pokazuje vaša prava mišljenja i osećanja koja imate prema njemu.

Ovo možete da napišete u običan notes koji ćete prepraviti i ukrasiti za ovu potrebu, a u knjižarama možete pronaći notes napravljen baš za ovaj povod, pa njega popuniti vašim tekstom, fotografijama i bilo čime drugim što vam padne na pamet, što vas podseća na njega i na vašu zajedničku ljubav i na sve što ste prošli zajedno.

Advertisements

Knjiga je univrezalan poklon koji se daruje svima za sve prilike ako je osoba ljubitelj knjiga, pa ako ne znate šta biste mu kupili ili ako znate da postoji neka knjiga koju duže vremena želi, onda nju možete da mu kupite, i nećete promašiti.

Naliv pero je lep poklon koji možete da darujete vašem dragom ako on voli da piše i ako puno vremena provodi radeći to. Naliv pera mogu da se pronađu u različitim oblicima i koštaju različite svote novca u zavisnosti od toga koji kvalitet tražite.

Parfem je poklon koji možete da mu darujete za rođendan, neki praznik kao što su Božić i Nova godina, a možete i za Valentinovo, i ovo može da bude veoma romantičan poklon.

U ovom periodu ćete naći mnoge proizvođače parfema koji nude razne popuste i specijane edicije svojih proizvoda kako bi privukli pažnju za Valentinovo, pa možete da to iskorisite da pronađete neki povoljniji poklon ili poklon koji možda nećete moći da pronađete kasnije.

Čarape mogu da budu veoma interesantan poklon za valentinovo kada se ne odlučite za „dosadne“ jednobojne čarape.

Advertisements

Na mnogim mestima se mogu naći šarene čarape sa različitim motivima kao što su hrana i životinje, a ponegde se mogu pronaći i parovi čarapa različitih boja i šara.

Naravno, ako osoba koju darujete voli jednostavnost, ne morate se odlučivati za neke šarene, upadljive čarape, već će se ta osoba oduševiti i običnim, jednobojnim čarapama.

Srce „najboljem dečku/mužu je poklon koji se često daruje za Dan zaljubljenih, činjenica je da mnogo češće devojke dobijaju ovakav poklon, ali ko kaže da se muškoj polovini ovo neće svideti.

Možda će baš ovakav poklon njega obradovati i raznežiti, zato što ćete ga podsetiti koliko ga volite, iako mu to sigurno pokazujete svaki dan dok ste sa njim.

Spremite mu ručak koji će ga opustiti i u kom će uživati. Svaki ručak koji vi spremite će njemu biti poseban zato što znači da ste svoje vreme odvojili da pripremite nešto, ali pošto je ovo praznik ljubavi, možete ga dodatno iznenaditi tako što ćete mu pripremiti neko jelo koje posebno voli, a ako imate vremena i želje, možete da pripremite i neki dezert za posle.

Advertisements

Vodite ga na večeru u restoran koji on voli, da provedete malo vremena sami van ambijenta kuće ili posla. Izlazak na večeru je lep poklon u kom ćete i vi uživati sa njim, pa odaberite neki restoran koji nudi hranu u kojoj ćete moći da uživate.

Samo obratite pažnju da ćete za neke restorane morati da rezervišete sto nekoliko dana ili nedelja ranije, u zavisnosti od popularnosti restorana, zato što su restoani veoma popularna mesta na Dan zaljubljenih, pa da ne biste ostali bez poklona za vašeg dragog, počnite sa planiranjem na vreme.

Prošetajte sa njim iako možda ne mislite da je ovo neki veoma romantični poklon, on se ovome može veoma lepo oduševiti, zato što će provesti vreme sam sa vama, a možda nemate često vremena da to uradite bez prekida od strane drugih iz privatnog ili poslovnog života.

Šetnja može da bude samo jedan deo poklona, pa možete da nastavite u restoranu, kafiću, parku ili kod kuće, tako što ćete mu pripremiti još po koji poklon.

Otputujte negde zajedno zato što će ovo biti jedan unikatan poklon koji ćete pamtiti dugo vremena. Naravno potrebno je da unapred ispanirate ovo putovanje, gde, kada i koliko dugo želite da idete na mesto na koje ste planirali.

Advertisements

Potrebno je i rezervisati na vreme kako bi sve prošlo kako treba. Takođe, bilo bi dobro da proverite kakvo vam je radno vreme, kao i vašem dečku ili mužu kako biste mogli da isplanirate koliko vremena imate pre nego što budete morali da se vratite na posao.

Koji god poklon za valentinovo da odaberete on će njime biti oduševljen, a još više činjenicom da ćete dan provesti zajedno pokazujući jedno drugom koliko se volite.

Bez obzira na to koji poklon ste mu nabavili, on će biti srećan što je baš on taj kog ste odabrali, i želeće da vam uzvrati istom merom.

Advertisements
Advertisements
Advertisements
Back to top