Najbolji poklon za ćerku: Evo šta kupiti vašoj mezimici

Kupovanje poklona za ćerke može biti veoma naporno, posebno ako su promenljivog raspoloženja – nikad ne znate koji joj će se trend ili proizvod dopasti tog dana.

Advertisements

Ne možete pogrešiti sa lepim komadom nakita ili poklonima za njihovu sobu ili za školu. Naše ideje o poklonima za ćerke uključuju inspirativne narukvice i narukvice modernog šarma, personalizovane vikende ili sportske torbe, kao i ugravirane okvire za fotografije koji prikazuju slike njih sa svojim najboljim prijateljima.

Pogledajte ove odlične ideje, kako biste pronašli najbolji poklon za ćerku.

Infinity ogrlica u boji ljubavi

Advertisements

Proslavite večnu ljubav ovim elegantnim Infinity komadom. Vešto izrađen u glatkom Sterling srebru, zapetljan čvor koji drži upečatljiv okrugli granat. Osim toga, na oznaci je ugravirana vaša ljubavna poruka, što je čini jedinstveno ličnim poklonom.

Privezak u kom je urezan datum za pamćenje

Advertisements

Krenite na put u prošlost uz ovaj zapanjujući privezak koji sadrži ugraviran datum u rimskim brojevima. Odličan poklon kupljen u čast prvom sastanku, danu venčanja, rođendanu i još mnogo toga.

Narukvica u obliku lančića sa skrivenom porukom

Ovaj upečatljiv izgled postaje još privlačniji jer sadrži vašu vrlo ličnu poruku, skrivenu tamo gde je samo ona može videti. Bilo da je reč o „volim te“, nekom posebnom sastanku ili nečem neobičnijem, vaša misao će joj praviti društvo tokom celog dana.

Advertisements

Set za vino koji se sastoji od pet delova

Dolazeći u karakterističnom držaču u obliku boce, ovaj komplet sadrži sve što vam je potrebno da biste na trenutak mogli da otvorite bocu. Obavezan pribor za kućni bar ili piknik u parku.

Ogrlica sa datumom

Advertisements

Minimalistički stil zadovoljava jedinstvenu ličnost i lepotu dragulja koji obeležava mesec rođenja. Štanglica savremenog oblika postavljena je sa jednim kultivisanim rodom napravljenim od smaragda. Višestruki privesci mogu predstavljati decu, porodicu i prijatelje, ili važne prekretnice u njenom životu.

Ogrlica u obliku zaštitničkog anđeoskog krila

Par srca leti u ovoj uzdižućoj ogrlici koja nas podseća na Božju ljubav i zaštitu. Lepo otvoreno srce ima pernatu teksturu. Drugo srce naglašeno je svetlucavim kockastim cirkonima.

Infinity biserna i dijamantska ogrlica

Advertisements

Napravljen od strane bujne prirode, biser predstavlja mudrost, čistoću i spokoj. Dodajte sjaj dijamanata i sve to spojite u okruženje od Sterling srebra sa simbolom beskonačnosti – i stvorili ste blistav portret svoje trajne ljubavi.

Privesci sa slikom

Kakav divan način da drage osobe držite blizu vašeg srca.

Advertisements

“Kilometrima razdvojeni, ali bliski u srcu” šolja

Držite voljene bliže k srcu, bez obzira koliko ste udaljeni od njih.

Medaljon sa skrivenom porukom

Advertisements

Slučajnom posmatraču to je jednostavan i elegantan medaljon. Onome ko ga nosi je to inspiracija, koja sadrži reči samo za njene oči. Poruka može biti bilo šta: izraz ljubavi supružnika ili deteta, proslava veze sa prijateljima, ili braće i sestara ili sećanje na izgubljenu voljenu osobu.

Sentimentalna narukvica sa natpisom “Sanjaj, Veruj i Postigni”

Za žene koje vas inspirišu, ova prekrasna kristalna narukvica od perlica slavi odlučnost i snagu.

Savršen dnevnik

Advertisements

Savršen poklon u vidu dnevnika za rođendan, maturu, godišnjicu, Božić ili bilo koju drugu priliku. Ova beležnica će biti savršen lični poklon za ćerku koju volite, a poruka je stalni podsetnik koliko je velika ljubav prema njoj.

Ona će to nositi sa sobom gde god krene i sećaće se vas i vaše ljubavi zauvek! Ovaj prelepi visokokvalitetni dnevnik u potpunosti je napravljen ručno od prave kože sa ručnno utisnutom i izrađenom porukom koja će trajati i ostati zauvek u srcu.

Stočić za nakit ili ogledalo pune dužine

Advertisements

Ogledalo pune dužine obavezno je za sobu vaše ćerke, ali i ovo elegantno ogledalo skriva tajnu. Kada se otvori, postaje ogroman orman za nakit u kom može da sakupi i organizuje sav svoj nakit.

Sa 108 proreza za minđuše, 36 rupa za minđuše, 18 kukica za ogrlice i narukvice, 84 proreza za prstenje, jednu torbicu i 11 pretinaca, ovaj sobni predmet će lako držati sav njen nakit uredno organizovanim. A zato što dolazi sa bravom, ona može da čuva njene posebne komade sigurno čuvane.

Mini aparat za vafle

Za dete koje uvek pokušava da pomogne u kuhinji, mini aparat za vafle je savršeno sredstvo. Samo se postarajte da je nadgledate dok kuva.

Advertisements

Grejač za uši

Umetno, trendi i praktično. Osim toga, dodaju malo zabave svakom standardnom crnom zimskom kaputu.

Beats Solo3 bežične slušalice

Advertisements

Tako da više ne morate da čujete njenu muziku… 🙂

Difuzor esencijalnog ulja

Ako voli dobru energiju, zbog toga će joj soba mirisati na spa u svakom trenutku.

Reč-dve za kraj…

Advertisements

Pronalaženje savršenih ideja za poklon za ćerku predstavlja roditeljima jedinstveni izazov, a ako tražite ideje za poklon za rođendan tinejdžerke, možemo vam pomoći da suzite izbor i osigurate da pronađete nešto što će vaša ćerka obožavati.

Ćerke se neprestano razvijaju, ali jedno je sigurno – one ispunjavaju naša srca ponosom, radošću i ljubavlju. Od novorođenčadi do novopečenih majki, dajte svojim devojčicama posebne poklone koji će ih nadahnuti da nastave da rastu na svaki način, bez obzira gde se nalaze na životnom putu.

Advertisements
Advertisements
Advertisements
Back to top