Najbolji poklon za ćerku: Evo šta kupiti vašoj mezimici

Kupovanje poklona za ćerke može biti veoma naporno, posebno ako su promenljivog raspoloženja – nikad ne znate koji joj će se trend ili proizvod dopasti tog dana.

Ne možete pogrešiti sa lepim komadom nakita ili poklonima za njihovu sobu ili za školu. Naše ideje o poklonima za ćerke uključuju inspirativne narukvice i narukvice modernog šarma, personalizovane vikende ili sportske torbe, kao i ugravirane okvire za fotografije koji prikazuju slike njih sa svojim najboljim prijateljima.

Advertisements

Pogledajte ove odlične ideje, kako biste pronašli najbolji poklon za ćerku.

Infinity ogrlica u boji ljubavi

Proslavite večnu ljubav ovim elegantnim Infinity komadom. Vešto izrađen u glatkom Sterling srebru, zapetljan čvor koji drži upečatljiv okrugli granat. Osim toga, na oznaci je ugravirana vaša ljubavna poruka, što je čini jedinstveno ličnim poklonom.

Privezak u kom je urezan datum za pamćenje

Krenite na put u prošlost uz ovaj zapanjujući privezak koji sadrži ugraviran datum u rimskim brojevima. Odličan poklon kupljen u čast prvom sastanku, danu venčanja, rođendanu i još mnogo toga.

Narukvica u obliku lančića sa skrivenom porukom

Ovaj upečatljiv izgled postaje još privlačniji jer sadrži vašu vrlo ličnu poruku, skrivenu tamo gde je samo ona može videti. Bilo da je reč o „volim te“, nekom posebnom sastanku ili nečem neobičnijem, vaša misao će joj praviti društvo tokom celog dana.

Advertisements

Set za vino koji se sastoji od pet delova

Dolazeći u karakterističnom držaču u obliku boce, ovaj komplet sadrži sve što vam je potrebno da biste na trenutak mogli da otvorite bocu. Obavezan pribor za kućni bar ili piknik u parku.

Ogrlica sa datumom

Minimalistički stil zadovoljava jedinstvenu ličnost i lepotu dragulja koji obeležava mesec rođenja. Štanglica savremenog oblika postavljena je sa jednim kultivisanim rodom napravljenim od smaragda. Višestruki privesci mogu predstavljati decu, porodicu i prijatelje, ili važne prekretnice u njenom životu.

Ogrlica u obliku zaštitničkog anđeoskog krila

Par srca leti u ovoj uzdižućoj ogrlici koja nas podseća na Božju ljubav i zaštitu. Lepo otvoreno srce ima pernatu teksturu. Drugo srce naglašeno je svetlucavim kockastim cirkonima.

Infinity biserna i dijamantska ogrlica

Advertisements

Napravljen od strane bujne prirode, biser predstavlja mudrost, čistoću i spokoj. Dodajte sjaj dijamanata i sve to spojite u okruženje od Sterling srebra sa simbolom beskonačnosti – i stvorili ste blistav portret svoje trajne ljubavi.

Privesci sa slikom

Kakav divan način da drage osobe držite blizu vašeg srca.

„Kilometrima razdvojeni, ali bliski u srcu“ šolja

Držite voljene bliže k srcu, bez obzira koliko ste udaljeni od njih.

Medaljon sa skrivenom porukom

Advertisements

Slučajnom posmatraču to je jednostavan i elegantan medaljon. Onome ko ga nosi je to inspiracija, koja sadrži reči samo za njene oči. Poruka može biti bilo šta: izraz ljubavi supružnika ili deteta, proslava veze sa prijateljima, ili braće i sestara ili sećanje na izgubljenu voljenu osobu.

Sentimentalna narukvica sa natpisom „Sanjaj, Veruj i Postigni“

Za žene koje vas inspirišu, ova prekrasna kristalna narukvica od perlica slavi odlučnost i snagu.

Savršen dnevnik

Savršen poklon u vidu dnevnika za rođendan, maturu, godišnjicu, Božić ili bilo koju drugu priliku. Ova beležnica će biti savršen lični poklon za ćerku koju volite, a poruka je stalni podsetnik koliko je velika ljubav prema njoj.

Ona će to nositi sa sobom gde god krene i sećaće se vas i vaše ljubavi zauvek! Ovaj prelepi visokokvalitetni dnevnik u potpunosti je napravljen ručno od prave kože sa ručnno utisnutom i izrađenom porukom koja će trajati i ostati zauvek u srcu.

Stočić za nakit ili ogledalo pune dužine

Advertisements

Ogledalo pune dužine obavezno je za sobu vaše ćerke, ali i ovo elegantno ogledalo skriva tajnu. Kada se otvori, postaje ogroman orman za nakit u kom može da sakupi i organizuje sav svoj nakit.

Sa 108 proreza za minđuše, 36 rupa za minđuše, 18 kukica za ogrlice i narukvice, 84 proreza za prstenje, jednu torbicu i 11 pretinaca, ovaj sobni predmet će lako držati sav njen nakit uredno organizovanim. A zato što dolazi sa bravom, ona može da čuva njene posebne komade sigurno čuvane.

Mini aparat za vafle

Za dete koje uvek pokušava da pomogne u kuhinji, mini aparat za vafle je savršeno sredstvo. Samo se postarajte da je nadgledate dok kuva.

Advertisements

Grejač za uši

Umetno, trendi i praktično. Osim toga, dodaju malo zabave svakom standardnom crnom zimskom kaputu.

Beats Solo3 bežične slušalice

Advertisements

Tako da više ne morate da čujete njenu muziku… 🙂

Difuzor esencijalnog ulja

Ako voli dobru energiju, zbog toga će joj soba mirisati na spa u svakom trenutku.

Reč-dve za kraj…

Advertisements

Pronalaženje savršenih ideja za poklon za ćerku predstavlja roditeljima jedinstveni izazov, a ako tražite ideje za poklon za rođendan tinejdžerke, možemo vam pomoći da suzite izbor i osigurate da pronađete nešto što će vaša ćerka obožavati.

Ćerke se neprestano razvijaju, ali jedno je sigurno – one ispunjavaju naša srca ponosom, radošću i ljubavlju. Od novorođenčadi do novopečenih majki, dajte svojim devojčicama posebne poklone koji će ih nadahnuti da nastave da rastu na svaki način, bez obzira gde se nalaze na životnom putu.

Advertisements