Poklon za dečka: Ideje koje će mu se svideti

Imati dečka znači imati osobu kojoj možemo da se poveravamo, koja je naš oslonac i naš osećaj sigurnosti. Dečko je osoba koja vas poznaje iznutra. Ako ste dovoljno dugo sa njim, on će znati sve vaše tajne, sve pozitivne i negativne karakteristike koje vas čine onim što jeste, i on to ceni i poštuje.

Advertisements

Kada se neko tako dobro poznaje, ima potrebu da mu iskaže koliko ga voli i ceni to što ga ima u svom životu. Zato se danas često slave mnogi datumi koji zahtevaju darivanje.

Bilo dan upoznavanja, dan početka veze, nekoliko meseci ili godina od početka veze, rođendani, praznici ili druge proslave, svi oni zahtevaju darivanje. U nekim slučajevima, ne mora biti neki poseban dan, ali ako se mi osećamo zaljubljeno i srećno, imaćemo potrebu da dečku pokažemo našu ljubav na poseban način.

Bez obzira na godine vas i vašeg dečka, neki pokloni će biti savršeni, imao on 18 ili 88 godina.

Advertisements

Ona može biti jednobojna ili višebojna, a može da ima oznaku Nike ili Adidasa. Ako je vaš dečko ljubitelj određenih filmova, serija ili knjiga, možete mu naručiti ili napraviti majicu sa motivima Hari Potera, Igri Prestola, Gospodara Prstenova, Ratova Zvezda ili bilo čega drugog što on voli.

Knjiga koju on voli da čita ili mu fali da upotpuni kolekciju može biti savršen znak pažnje. Čak i druga edicija knjige koju već ima može da ga učini srećnim i voljenim.

Advertisements

Ako je vaš dečko ljubitelj knjiga, možda mu se svidi držač za knjige određenog oblika ili sa simbolima koji ga podsećaju na nešto.

Ako je vaš dečko ljubitelj konzola i video igara, ne možete pogrešiti ako mu za odrešenu priliku kupite neku video igru koju može da igra, a možete kupiti i igru koju možete zajedno da igrate, kako biste se još više zbližili.

Advertisements

Šolja za kafu ili druga pića je odličan poklon za dečka kao i za članove ženskog pola. Šolje se mogu naći u najrazličitijim bojama, oblicima i veličinama, tako da ćete sigurno pronaći nešto što vam se sviđa.

Slušalice ili drugi dodatni delovi za računar i druge konzole će vašem dečku prirediti lepo iznenađenje koje će ga obradovati, a i zasigurno će ih koristiti svakodnevno.

Bežični zvučnik je sve češći, veoma koristan poklon, koji omogućava da muziku reprodukujete gde god se nalazili, tako da bi se vaš dečko obradovao tom mogućnošću.

Advertisements

Društvene igre se vraćaju u modu, i sve češće se nalaze na listama najboljih poklona. One su zanimljive i okupljaju prijatelje i porodicu koji mogu da učvrste svoje odnose igrajući ih.

Ranac je momcima veoma važan, kao i devojkama ručne torbe, tako da darivanje jednog dobrog, višenamenskog ranca može da bude pun pogodak.

Momci često vole kada mogu mnogo stvari da stave u svoj ranac, tako da bi bilo dobro da u ranac koji kupujete mogu da stanu laptop i propratna tehnologija za njih, novčanik, telefon i sve što je neophodno za provođenje jednog dana van kuće.

Advertisements

Parfem je odličan poklon i za muškarce i devojke, tako da nećete pogrešiti ako svom dečku poklonite parfem koji voli. Naravno, treba znati koju vrstu mirisa on voli, ali to verovatno ne predstavlja problem ako puno vremena provodite zajedno.

Ručni sat krasi zglobove mnogih ljudi, i veoma su praktični tako da nemojte oklevati da svom dečku kupite ručni sat ako ga već nema, ili ako smatrate da onaj kojeg ima treba da se zameni.

Advertisements

Upaljač možda deluje kao sitnica, ali svakom pušaču upaljač predstavlja neophodnan predmet bez kojeg se ne izlazi iz kuće, i ako se to desi nastaje panika.

Postoje mnogi upaljači, od najobičnijih, jednobojnih, do ručno pravljenih sa ugraviranim natpisima ili slikama, koji izgledaju odlično. Ako vaš dečko puši, upaljač bi mogao da bude dobar poklon.

Narukvice su popularne kod devojaka, ali i momci vole da krase svoje ruke, tako da biste mogli da za sledeću priliku svom dečku nabavite narukvicu. Naravno, to ne mora biti narukvica sa cirkonima i dijamantima, već i obična metalna narukvica može da oduševi vašeg dečka.

Advertisements

Set za brijanje i negu lica je veoma koristan poklon za dečka koji će mu sigurno odgovarati, zato što je nega lica veoma važna.

Kada se nađete u društvu u kojem je neophodno otvoriti i poneku flašu pića, neko iz društva bi trebao da pri ruci ima otvarač za flaše, kako ne bi došlo do povreda. Zbog toga, mali otvarač za flaše koji će uvek biti pri ruci može biti savršen poklon za vašeg dečka, kojeg će on koristiti u mnogim prilikama.

Krigla za pivo je poklon za koji možete biti sigurni da će vaš dečko koristiti, i uz to će moći da se hvali svom društvu na sjajnom poklonu koji je dobio.

Advertisements

Ako vaš dečko voli da provodi vreme u teretani, možda bi dobar poklon za njega bio set tegova koje on može da koristi i van teretane, kod kuće, na poslu ili gde god želi.

Što se teretane tiče, koristan poklon bi bila članska kartica za određenu teretanu u koju bi on želeo da ide ili već ide u nju, kako bi mogao da nastavi sa treniranjem i razvijanjem.

Advertisements

Kao što ljudi kažu, put do muškog srca je preko njegovog stomaka, tako da kao savršen poklon možete da mu pripremite hranu koju ne jede često, ili da ga odvedete u restoran na ručak ili večeru.

Jedan veoma unikatan poklon je da provedete jedan dan samo sa njim, bez drugih obaveza. To može biti izlet u prirodu, ili negde gde niste bili, a može biti i dan jednostavno proveden u kući ili stanu, gledajući emisije na televiziji i uživajući u društvu voljene osobe.

I za kraj… pružite mu nezaboravnu noć i ispunite mu sve želje, jer to je nešto što će sigurno pamtiti. 😉

Advertisements

Većina muškaraca će se obradovati na poklon bez obzira šta je u pitanju. Ponekad im je dovoljno da ste tu pored njega i da mu pružate pažnju.

Poznato je da muškarci slabije izražavaju svoja osećanja, tako da i ako reakcija na dobijeni poklon ne bude dramatična, ne mislite da je razočaran ili besan, jednostavno se raduje na svoj način.

Pišite nam u komentare šta ste vi planirali da kupite dečku i da li su vam se svidele ideje na našem sajtu.

Advertisements
Advertisements
Advertisements
Back to top