Ideje za poklon za sestru: Samo najbolje za vašu sestru

Sestra je verovatno jedna od najvažnijih osoba koju poznajemo ceo svoj život, i ne bismo mogli da zamislimo kakav bi on bio bez nje.

Advertisements

Bez obzira da li je starija, mlađa ili čak sestra bliznakinja, ona zasigurno obogaćuje život i omogućava da iskusimo ljubav kakva ne može da se poredi sa bilo kojom drugom vrstom ljubavi.

Da, velike su šanse da je vaš odnos sa vašom sestrom u detinjstvu bio buran, i da su česte bile svađe i prepirke, ali to je jedan normalan aspekt življenja i odrastanja sa sestrom.

Taj odnos se vremenom menja i na kraju shvatite da je ona osoba koja vas je verovatno najviše nervirala sada predstavlja osobu kojoj možete da se poverite u vezi svega. Bilo to problemi sa poslom, učenjem ili ljubavlju, ili pak lepe vesti o vašem uspehu i postignućima, sestra je neko kome ćete se prvenstveno poveriti.

Advertisements

Odnos sa sestrom obiluje iskrenošću bez obzira na okolnosti, ali i beskonačnom podrškom i razumevanjem. Od vaše sestre možete očekivati i brojne savete, bez obzira da li je mlađa ili starija od vas, uvek će imati neku mudrost da podeli sa vama.

S tim da je odnos sa sestrom ovoliko snažan i jedinstven, logično je da postoje mnoge prilike u kojima ona zaslužuje poklon. Rođendan, Božić i drugi praznici su samo neke od mnogobrojnih prilika za darivanje sestre.

Može se desiti da sestra treba da doputuje sa putovanja, ili joj idete u posetu nakon što se niste videle neko vreme, ili je jednostavno želite da joj pokažete koliko vam ona znači u životu.

Advertisements

Koliko god da je dobro poznajete, eventualno vam može ponestati ideja za poklon za sestru koji mislite da bi joj se svideo. Pravim odabirom poklona vašoj sestri dajete do znanja da vam predstavlja mnogo u životu, da ju cenite i poštujete i da je nezamenjiva.

Sveska za recepte je interesantan i originalan poklon za sestru koji će joj se, ako vaša sestra voli da kuva i pravi kolače, definitivno svideti. Danas postoje mnogi izvori recepata na internetu, ali njihovim isprobavanjem ćete shvatiti da nisu svi veoma precizni i da nećete dobiti ono što ste očekivali. Iz tog razloga, korisno je da kada vaša sestra pronađe recept za određeno jelo koji joj odgovara, ima svesku u koju će uvek moći da pogleda i priseti se određenih sastojaka bez da se muči da traži odgovore na internetu.

Šolja je čest poklon, ali sestri možete da kupite posebnu šolju koju možete pronaći u određenim radnjama gde na šolju možete ištampati određenu sliku ili tekst. Možete na šolju staviti sliku vas i nje, neki inspirativni citat ili pak nešto drugo što ona voli. Ako je ljubitelj Hari Potera, na šolju možete staviti neki od motiva iz popularne knjige, ili iz bilo koje druge knjige, filma ili TV serije.

Advertisements

Flaša dobrog vina može biti odličan poklon za sestru ako je ona punoletna i vino je piće u kojem voli da uživa s vremena na vreme. Na vama je da odlučite koje vino želite da joj poklonite, ali tom poklonu će se uvek oduševiti, pa ga možda i podeli sa vama.

Foto kolaž koji sadrži više slika vas I nje, vase porodice I prijatelja može biti poklon kojim ćete obeležiti razna sećanja koja podstiču pozitivna osećanja, pa kad god ona taj kolaž vidi setiće se vas I svih onih koji se nalaze na tim slikama. Kolaž može da se urami kako bi mogao da se okači na zid ili stavi na policu.

Ogrlica je sjajan poklon za sestru, pa ako želite da joj pružite posebnu ogrlicu, pronađite set od dve ogrlice na kojima piše ’najbolja sestra’ ili ’sestre zauvek’. Ove ogrlice idu obema tako da ćete imati identične ogrlice kojima pokazujete koliko volite i cenite jedna drugu. Te ogrlice mogu biti u obliku srca, ključa ili bilo kog drugog oblika.

Advertisements

Srce na kom piše ’najboljoj sestri’ ili neki citat koji pokazuje koliko je veliko značenje sestre u našim životima. Ovaj poklon možda nije najoriginalniji, ali verujte da će se vaša sestra oduševiti njime bez obzira, zato što je to znak pažnje koji je mali, ali veoma vredan.

Minđuše su možda poklon za sestru koji smatrate dosadnim, ali minđuše ne moraju da budu obične srebrne ili zlatne. Danas se na tržištu nalaze brojni prodavci koji se bave ručnim pravljenjem minđuša koje imaju unikatne izglede, oblike i boje. Na tim minđušama mogu da se nađu slike ili reši a mogu da imaju oblik mačke, violinskog ključa, jednoroga ili bilo kog simbola koji vam padne na pamet. Ako ne postoji ono što vam se sviđa a imate ideju, možete da kontaktirate prodavca i pitate da li biste mogli da specijalno naručite neke minđuše.

Advertisements

Držač za nakit u određenom obliku će se savršeno uklopiti u kolekciju nakita koju vaša sestra poseduje, pa ako ste joj kupili nešto od nakita, ovo može da ide zajedno, ali može da se poklanja i samostalno. Držači se danas mogu pronaći u različitim oblicima, od oblika šake, do mačke, psa ili neke druge životinje, cveta ili predmeta.

Bojanka za odrasle je odličan način da neko provede svoje vreme na kreativan način, a uz to deluje veoma smirujuće, tako da ako vaša sestra ima mnogo obaveza koji umeju da budu stresni, ova bojanka će joj se svideti. Postoje bojanke za odrasle sa raznim temama, bili to gradovi, cveće, životinje, likovi iz filma ili nešto drugo, sigurno ćete pronaći nešto što bi se vašoj sestri svidelo.

Drvo novca je biljka za koju kažu da privlači pozitivnu energiju i, kako joj ime kaže, novac, tako da ova biljka može da bude pomalo šaljiv ali i interesantan poklon za sestru, pogotovo ako ona voli biljke.

Advertisements

Himalajska so za kupanje može da se koristi umesto sapuna za kupanje, utiče pozitivno na raspoloženje i čisti lice od akni. Ovaj poklon je veoma koristan zato što pospešuje zdravlje i omogućava osobi da se bolje oseća, pa će vam sestra biti zahvalna na jednom ovakvom poklonu.

Bombe za kadu ili ’bath bomb’ su interesantne zato što mogu da se upotrebe pri kupanju tako što se dodaju u vodu i nju pretvore u vodu neke boje u zavisnosti od sastava. Danas na tržištu postoji velik broj bombi za kupanje u različitim bojama i oblicima, a sve što je potrebno je da ju potopite u vodu i ona će dalje učiniti svoje. Osim što menja boju vode, bomba za kadu može da ima i lekovito i umirujuće dejstvo ako se pravi od lavande ili nekog drugog lekovitog bilja.

Advertisements

Naočare za sunce su čest modni detalj mnogih devojaka, bez obzira na godišnje doba u kom se nalazimo. Naočare ne samo da su lep modni detalj, već i štite vid od zračenja koje je negativno po zdravlje, pa će vaša sestra imati više koristi od jednih naočara za sunce. One se mogu naći u raznim bojama i oblicima, pa bez obzira da li vaša sestra voli jednostavnost ili nešto posebno, sigurno ćete pronaći šta vam je potrebno.

Kišobran možda zvuči kao čudan izbor za poklon za sestru, ali će vam ona zahvaliti na njemu kada dođe kišni period kada bez kišobrana ne vredi izlaziti bilo gde. Kišobrani mogu da predstavljaju i važan modni detalj, tako da možete naći kišobrane različitih oblika i veličina, a na nekima možete videti motive različitih gradova, citate ili unikatne crteže, koji će omogućiti da se vaša sestra razlikuje od drugih.

Maska za telefon je detalj koji ima i svoju funkciju u zaštiti telefona, ali zasigurno i u izgledu telefona. Mnogi vole da im maske za telefon imaju upadljive boje i motive, pa ako želite da vaša sestra ima karakterističnu i zabavnu zaštitu za telefon, ovo može da bude poklon koji će joj se svideti.

Advertisements

Sestre definitivno imaju važnu ulogu u našim životima i njihovo mesto je nezamenjivo bez obzira koliko ljudi upoznamo, tako da je pravi odabir poklona veoma važan.

S tim da je poznajete ceo svoj život ili bar veći njegov deo, odabrati poklon za sestru uz malo pomoći neće biti težak zadatak i njoj će se sigurno svideti.

Čak i ako niste sigurni u ono što ste joj pripremili, nemojte očajavati zato što su velike šanse da čak i ako ne pogodite koji bi joj poklon bio najpotrebniji ili zanimljiviji, ona će više ceniti to što ste posvetili svoje vreme njoj nego što će vas kritikovati zbog odabira poklona.

Advertisements
Advertisements
Advertisements
Back to top