Šta kupiti muškarcu za Dan zaljubljenih: 70+ ideja koje će vam pomoći da odaberete savršen poklon

Dan zaljubljenih se bliži, a to znači da se približava i potraga za savršenim poklonom za vašeg dragog. Međutim, odabir poklona za muškarce nije uvek lako, naročito ako ste u vezi s osobom koja već ima sve što mu je potrebno ili ako je teško razumeti njegove ukuse.

Advertisements

Zato smo sastavili ovaj vodič sa 70+ ideja za poklon za Dan zaljubljenih za njega, kako biste pronašli savršen poklon koji će pokazati koliko mu znači i koliko ga cenite.

Odabirom savršenog poklona za vašeg muškarca pokazujete koliko mu znači u vašem životu i koliko mu se divite. Odaberite nešto što odgovara njegovom stilu, ukusu i interesovanjima, a ako vam je teško, razmislite o onome što vam je zajedničko i šta ga čini srećnim.

Nekim muškarcima može biti teško priznati šta zapravo žele, tako da ih možda treba malo nagnati da otkriju svoje želje. Ukoliko je to slučaj, postavite mu pitanja koja će mu pomoći da definiše šta želi. Ukoliko vaš muškarac voli sport, muziku, putovanja ili umetnost, odaberite poklon koji je u skladu s njegovim interesovanjima.

Advertisements

Kada odaberete poklon, razmislite o prezentaciji. Ulepšajte poklon lepim papirom za omotavanje i trudite se da ga predstavite na način koji će mu zagolicati maštu. Vaš partner će biti zahvalan ne samo na samom poklonu, već i na trudu koji ste uložili u njegov odabir i prezentaciju.

Naravno, pokloni nisu sve što je važno za Dan zaljubljenih. Važno je provesti kvalitetno vreme zajedno i uživati u nekim zajedničkim aktivnostima koje će vam pomoći da se još više zbližite. Otiđite na romantičnu večeru, organizujte piknik, pogledajte neki film ili prosto uživajte u šetnji zajedno. Ova praznična atmosfera i druženje su jednako važni kao i poklon koji ste odabrali.

U nastavku vam predstavljamo 70+ ideja za poklon za Dan zaljubljenih za njega koje će vam pomoći da odaberete savršen poklon za vašeg muškarca. Sve ideje su različite, od kreativnih do tradicionalnih, pa ćete zasigurno pronaći nešto što će zadovoljiti vaše potrebe i želje vašeg partnera.

Advertisements

Međutim, imajte na umu da nije bitno koliko novca potrošite na poklon, već koliko truda i ljubavi uložite u njegov odabir.

Uz to, važno je zapamtiti da pokloni za Dan zaljubljenih ne moraju biti klasični ili očekivani. Ponekad su najbolji pokloni oni koji su malo drugačiji, a koji će vašem partneru doneti osmeh na lice. Dakle, razmislite o nečemu što bi vaš partner voleo, ali što ne bi očekivao od vas.

Bilo da ste tek započeli vezu ili ste zajedno već godinama, pokloni za Dan zaljubljenih su savršena prilika da izrazite svoju ljubav i zahvalnost prema vašem partneru. Bilo da je to nešto slatko i romantično ili nešto praktično i korisno, važno je da se trudite i da pokažete koliko vam je stalo.

U konačnici, ne zaboravite da je Dan zaljubljenih samo jedan dan u godini, a da je vaša ljubav i briga za vašeg partnera važna svakog dana. Pokloni su sjajan način da pokažete koliko mu značite, ali ne zaboravite da je najvažniji deo veze povezanost koju delite i ljubav koju delite jedno prema drugom.

Personalizovana šolja sa vašim zajedničkim fotografijama – sjajan način da pokažete koliko vam znači vaša veza.

Advertisements

Set za brijanje – ako vaš partner voli da vodi računa o svom izgledu, ovo je idealan poklon za njega.

Parfem – miris je jedan od najintimnijih poklona koje možete dati, zato dobro razmislite o tome koji bi parfem najbolje odgovarao vašem partneru.

Advertisements

Novčanik od kvalitetne kože – ako vaš partner voli da nosi kvalitetne stvari, ovaj poklon će mu sigurno prijati.

Privesak za ključeve – personalizovan privesak sa vašim inicijalima ili zajedničkim datumom može biti sjajan način da svakodnevno nosi uspomenu na vašu ljubav.

Kapa ili šal u njegovoj omiljenoj boji – ako želite da budete sigurni da će vaš poklon biti praktičan, ovaj izbor će sigurno oduševiti vašeg partnera.

Advertisements

Vinski set – za sve ljubitelje vina, ovaj set će biti sjajan dodatak kolekciji.

Sportska oprema – ako vaš partner voli da se bavi sportom, poklonite mu nešto što će mu pomoći da nastavi sa svojim hobijem.

Advertisements

Umetnička slika – ukoliko vaš partner voli umetnost, možete mu pokloniti prelepu umetničku sliku koju ćete zajedno moći da uokvirite i postavite u vaš dom.

Novi sat – sat je klasičan poklon, ali to ne znači da ne možete da ga personalizujete i izaberete nešto što će se savršeno uklopiti u stil vašeg partnera.

Knjiga koju dugo želi da pročita – ako vaš partner voli da čita, možete mu pokloniti knjigu koju je dugo želeo da pročita.

Advertisements

Širok izbor začina za kuvanje – za sve ljubitelje kuvanja, ovaj poklon će im omogućiti da eksperimentišu i pripremaju nove ukusne obroke.

Personalizovana ogrlica – ako vaš partner voli nakit, ovo je sjajan način da mu pokažete koliko vam znači.

Advertisements

Digitalni fotoaparat – za sve ljubitelje fotografije, ovaj poklon će omogućiti vašem partneru da zabeleži sve važne trenutke u vašoj vezi.

Izlet u prirodu – ako volite avanturistički duh, izlet u prirodu može biti sjajan način da provedete Dan zaljubljenih zajedno.

Par sati u spa centru – svaki muškarac voli da se opusti i da se brine o svom telu, zato mu poklonite par sati u spa centru.

Advertisements

Masažer za stopala – nakon napornog dana na poslu, masažer za stopala može biti sjajan način da se vaš dragi opusti kod kuće.

Personalizovani poster sa vašim zajedničkim fotografijama – ovo je sjajan način da ukrasite vaš dom i podsetite se na vašu ljubav.

Advertisements

Nekoliko sati vožnje u superautomobilu – za sve ljubitelje brze vožnje, ovo će biti nezaboravno iskustvo.

Pametni sat – ako vaš partner voli tehnološke inovacije, pametni sat je savršen poklon za njega.

Personalizovani set za roštilj – za sve ljubitelje roštilja, ovaj poklon će biti sjajan dodatak njihovoj opremi.

Advertisements

Karaoke mašina – za sve ljubitelje muzike i zabave, karaoke mašina je sjajan poklon za zajednička večernja druženja.

Slikarski pribor – ako vaš partner voli da se bavi umetnošću, ovo je sjajan način da mu pomognete da razvije svoj talenat.

Advertisements

Nekoliko sati vožnje džet-skijem – za sve ljubitelje vodenih sportova, ovo će biti sjajan način da se oprobaju u nečemu novom.

Personalizovana košulja – ukoliko želite da vaš partner bude u trendu, personalizovana košulja će biti savršen izbor.

Električna cigareta – za sve pušače koji žele da prestanu da puše, električna cigareta je sjajan način da im pomognete da se oslobode loše navike.

Advertisements

Nekoliko sati vožnje helikopterom – za sve ljubitelje visine, ovo će biti nezaboravno iskustvo.

Personalizovana kapa sa njegovim omiljenim sportskim timom – ako vaš partner voli sport, personalizovana kapa sa logom njegovog omiljenog tima će mu sigurno prijati.

Advertisements

Pametni bicikl – za sve ljubitelje biciklizma, pametni bicikl je sjajan način da unaprede svoje vožnje.

Kvalitetan set alata – ukoliko vaš partner voli da se bavi hobijima koji uključuju popravke ili radove u kući, kvalitetan set alata će mu omogućiti da se lakše i efikasnije bavi svojim aktivnostima.

Personalizovana flaša za piće – za sve ljubitelje dobrog gutljaja, personalizovana flaša za piće sa njegovim imenom ili inicijalima može biti sjajan poklon.

Advertisements

Satelitski navigator – za sve avanturiste koji vole da istražuju nove teritorije, satelitski navigator će im pomoći da se lakše snađu na nepoznatim putevima.

Nekoliko sati vožnje jahtom – za sve ljubitelje mora i plovidbe, nekoliko sati vožnje jahtom će biti nezaboravno iskustvo.

Advertisements

Personalizovani privezak za ključeve – mali, ali sladak poklon koji će ga svaki put kada vaš partner uzme ključeve podsetiti na vas.

Novi mobilni telefon – ako vaš partner ima star telefon, poklanjanje novog mobilnog telefona može biti sjajan način da ga obradujete.

Personalizovana čaša za pivo – za sve ljubitelje hladnog piva, personalizovana čaša za pivo sa njegovim imenom ili natpisom po izboru može biti sjajan poklon.

Advertisements

Nekoliko sati vožnje sportskim automobilom – za sve ljubitelje sportskih automobila, ovo će biti nezaboravno iskustvo.

Personalizovani nakit – za sve ljubitelje nakita, personalizovani komad nakita sa vašim imenima ili datumom vaše veze će biti romantičan i nezaboravan poklon.

Advertisements

Bežične slušalice – ukoliko vaš partner voli muziku i voli da sluša omiljene pesme gde god da se nalazi, bežične slušalice će mu omogućiti da uživa u muzici na potpuno novi način.

Nekoliko sati vožnje avionom – za sve ljubitelje avijacije, nekoliko sati vožnje avionom može biti nezaboravno iskustvo koje će im ostati u sećanju za ceo život.

Novi sportski rekviziti – za sve ljubitelje sporta, novi sportski rekviziti koji će im omogućiti da se bave omiljenim aktivnostima mogu biti sjajan poklon.

Advertisements

Personalizovana podloga za miša – za sve koji provode dosta vremena za računarom, personalizovana podloga za miša sa zajedničkom fotografijom ili porukom može biti sjajan poklon.

Personalizovani magneti za frižider – mali, ali sladak poklon zbog kojeg će vaš partner svaki put kada otvori frižider pomisliti na vas.

Advertisements

Personalizovana jastučnica – za sve koji vole da se okruže detaljima koji im podsećaju na voljene osobe, personalizovana jastučnica sa vašim imenima ili zajedničkom fotografijom može biti romantičan poklon.

Vaučer za vikend putovanje – za sve koji vole da putuju, vaučer za vikend putovanje će im omogućiti da se opuste i uživaju u novim destinacijama.

Novi laptop – ukoliko vaš partner radi na laptopu, poklanjanje novog i kvalitetnog laptopa može biti sjajan način da mu olakšate poslovne obaveze.

Advertisements

Personalizovana rokovnik – za sve koji vole da organizuju svoje vreme i planove, personalizovani rokovnik može biti sjajan poklon.

VR naočare – za sve avanturiste koji vole da se upuste u nove svetove, VR naočare mogu biti sjajan poklon koji će im omogućiti da dožive nove avanture.

Advertisements

Kvalitetna vinska boca – ukoliko vaš partner voli da uživa u vinu, kvalitetna vinska boca može biti sjajan poklon za Dan zaljubljenih.

Personalizovana torba za laptop – za sve koji često nose laptop sa sobom, personalizovana torba za laptop može biti sjajan poklon koji će ih pratiti na svim poslovnim putovanjima.

Kurs stranog jezika – ukoliko vaš partner želi da unapredi svoje znanje stranih jezika, kurs stranog jezika može biti sjajan poklon.

Advertisements

Vaučer za neku od omiljenih aktivnosti – bilo da se radi o izlasku u bioskop, koncert, pozorište ili neku drugu aktivnost, vaučer za omiljenu aktivnost vašeg partnera može biti sjajan poklon.

Personalizovana šolja za kafu – za sve ljubitelje kafe, personalizovana šolja za kafu sa zajedničkom fotografijom ili porukom može biti sjajan poklon.

Advertisements

Vaučer za putovanje u inostranstvo – za sve koji vole da putuju i istražuju nove zemlje i kulture, vaučer za putovanje u inostranstvo može biti sjajan poklon koji će im omogućiti da dožive nezaboravno iskustvo.

Personalizovana futrola za mobilni telefon – za sve koji vole da imaju personalizovane detalje na svom mobilnom telefonu, personalizovana futrola za mobilni telefon može biti sjajan poklon.

Nekoliko časova kod nekog stručnjaka – za sve koji žele da unaprede svoje znanje ili veštine u nekoj oblasti, nekoliko privatnih časova kod nekog stručnjaka može biti sjajan poklon.

Advertisements

Personalizovani držač za olovke – za sve koji vole da imaju uredan radni sto, personalizovani držač za olovke može biti sjajan poklon koji će ih motivisati da ostanu organizovani.

Kvalitetan set noževa – ukoliko vaš partner voli da kuva, kvalitetan set noževa može biti sjajan poklon koji će mu olakšati pripremu hrane.

Profesionalna masaža tela – za sve koji vole da se opuste i uživaju u tretmanima tela, profesionalna masaža tela može biti sjajan poklon koji će im pružiti osećaj opuštanja i relaksacije.

Poklon košarica sa omiljenim namirnicama – ukoliko vaš partner voli neku određenu vrstu hrane ili slatkiša, poklon košarica sa omiljenim namirnicama može biti sjajan poklon koji će mu razmaziti nepce.

Nekoliko sati vožnje jedrilice – za sve koji vole da se opuste na vodi, nekoliko sati vožnje jedrilice može biti nezaboravno iskustvo.

Personalizovana plišana igračka – za sve koji vole da imaju nešto slatko i mekano za zagrljaj, personalizovana plišana igračka sa porukom može biti sjajan poklon.

Vaučer za neku od omiljenih aktivnosti na otvorenom – bilo da se radi o planinarenju, vožnji kajaka ili nekoj drugoj aktivnosti na otvorenom, vaučer za omiljenu aktivnost na otvorenom vašeg partnera može biti sjajan poklon.

Da li je u redu dati mu novac za dan zaljubljenih umesto kupovine poklona?

To zavisi od vašeg partnera i vrste veze koju imate. Za neke parove, davanje novca može biti prihvatljiv način davanja poklona. To je posebno istinito ako znate da vaš partner ima određenu stvar koju želi kupiti, ali trenutno nema dovoljno novca za to.

Međutim, za druge parove, davanje novca može se smatrati neosetljivim ili neprimerenim za Dan zaljubljenih, jer ova prilika naglašava romantiku i pokazivanje ljubavi. U takvim slučajevima, bolje bi bilo potrošiti vreme i trud u odabiru personalizovanog poklona koji će pokazati vašem partneru koliko ga volite.

U svakom slučaju, važno je razmotriti vašu vezu i osećanja vašeg partnera pre nego što odlučite dati novac kao poklon za Dan zaljubljenih. Ako niste sigurni, pitajte svog partnera što bi voleo ili razmotrite druge ideje za poklone koje smo predložili u ovom tekstu.

Šta ako nemam novca da mu kupim poklon za dan zaljubljenih?

Ako nemate dovoljno novca za kupovinu poklona za Dan zaljubljenih, nemojte se brinuti, postoji puno kreativnih načina da pokažete vašem partneru koliko vam znači.

Jedna od najboljih stvari koje možete učiniti je da napravite nešto za svog partnera. Možete napraviti ručno pisanu karticu ili napisati pesmu, priču ili ljubavno pismo. Ako ste kreativni, možete napraviti nešto unikatno poput personalizovanog kalendara sa slikama vaših zajedničkih uspomena, ili možete pripremiti večeru kod kuće i poslužiti njegovu omiljenu hranu.

Takođe možete organizovati romantičan izlet u prirodu, poput šetnje u parku ili planinarenje. Uživajte u zajedničkom vremenu, razgovarajte, smejte se i stvorite nezaboravne uspomene zajedno.

Ako se ipak odlučite za poklon, ne mora biti skup. Pronađite nešto što ima sentimentalnu vrednost, kao što je knjiga koju ste pročitali zajedno, neki album slika, ili bilo koju drugu sitnicu koja ima posebno značenje za oboje.

Važno je da se vaš partner oseća voljen i cenjen. Nemojte se previše brinuti o novcu i materijalnim stvarima, već se fokusirajte na vašu ljubav i povezanost. To je ono što je najvažnije u vezi i to je ono što će vašem partneru značiti najviše.

Na šta treba obratiti pažnju prilikom kupovine poklona za dan zaljubljenih za njega?

Prilikom kupovine poklona za Dan zaljubljenih za njega, važno je razmotriti njegove interese i ličnost. Razmislite o stvarima koje voli, hobijima koje ima, kao i o njegovom stilu i ukusu. To će vam pomoći da pronađete savršen poklon za njega.

Takođe, razmotrite vrstu odnosa koji imate i gde se trenutno nalazite u vezi. Ako je veza nova, možda biste trebali razmisliti o nečemu manje ličnom, poput poklona za njegov auto ili gadget koji voli. Ako je veza dugotrajna i imate puno zajedničkih uspomena, razmislite o personalizovanom poklonu poput foto-albuma ili nečeg drugog što odražava vašu vezu.

Važno je takođe obratiti pažnju na cenu poklona. Kupovina skupih poklona ne mora biti uvek najbolji izbor. Razmislite o nečemu što će ga razveseliti i biti mu značajno, bez obzira na cenu.

Konačno, razmislite o načinu na koji ćete mu poklon dati. Možda biste ga mogli iznenaditi ujutro s doručkom u krevetu i poklonom, ili organizovati romantičnu večeru kod kuće uz sveće i njegovu omiljenu hranu. Način na koji ćete mu predati poklon može biti jednako važan kao i sam poklon.

Ključno je obratiti pažnju na detalje i pokloniti mu nešto što odražava vašu ljubav i pažnju. Bilo da je reč o personalizovanom poklonu, nečem praktičnom ili romantičnom doživljaju, važno je da se oseća voljen i cenjen.

Par rečenica za kraj…

Nadamo se da smo vam sa ovim vodičem dali dovoljno inspiracije da pronađete savršen poklon za svog partnera. Bez obzira na to koji poklon izaberete, važno je da pokažete koliko vam je stalo do vašeg partnera i koliko cenite vašu vezu.

Iako su ove ideje za poklone fokusirane na Dan zaljubljenih, one mogu biti inspiracija i za druge prilike, kao što su rođendani ili godišnjice. Zapamtite, najbolji pokloni nisu oni koji su najskuplji, već oni koji pokazuju pažnju, brigu i ljubav.

Uz to, ne zaboravite da je Dan zaljubljenih samo jedan dan u godini i da je važno da vaša ljubav i briga za vašeg partnera bude prisutna svakog dana. Radite na jačanju veze i povezanosti sa vašim partnerom, ne samo na Dan zaljubljenih, već i tokom cele godine.

Nadamo se da ćete pronaći savršen poklon za vašeg partnera i da ćete zajedno proslaviti Dan zaljubljenih u ljubavi i sreći.

Advertisements
Advertisements
Advertisements
Back to top