Savršen poklon za Dan zaljubljenih za nju: 60+ ideja koje će je oduševiti

Dan zaljubljenih je jedan od najromantičnijih dana u godini, kada parovi širom sveta pokazuju jedni drugima svoju ljubav i pažnju na različite načine.

Advertisements

Jedan od najpopularnijih načina da izrazite svoju ljubav prema voljenoj osobi je poklon. Pokloni za Dan zaljubljenih predstavljaju simbol vaše ljubavi i pažnje prema vašoj dragoj, a izbor poklona može biti jednako važan kao i sam gest.

Ako ste u potrazi za savršenim poklonom za vašu dragu, ne brinite se, mi smo za vas pripremili listu od 60+ ideja za poklone koje će vaša draga sigurno obožavati.

Svaka ideja ima opis koji objašnjava zašto je to dobar poklon i kako će ga vaša draga koristiti. Od tradicionalnih poklona kao što su cvetovi i čokolade, do modernijih poklona kao što su pametni satovi i prenosni punjači, naša lista sadrži ideje za sve vrste devojaka i različite budžete.

Advertisements

Nemojte zaboraviti da je najvažniji deo izbora poklona vaše pažnja i ljubav koju ste uložili u odabir. Poklon ne mora biti skup da bi bio vredan, već može biti i mala stvar koja će vašoj dragoj pokazati koliko vam je stalo. Uz malo mašte i kreativnosti, možete napraviti i sami neki personalizovani poklon koji će vaša draga sigurno ceniti.

Budite originalni i razmislite šta bi vaša draga volela da dobije, možda nešto što će joj biti korisno u svakodnevnom životu, ili nešto što će joj pomoći da se opusti i uživa u trenucima samo za sebe.

Bilo da je u pitanju tradicionalni poklon ili nešto sasvim drugačije, vaša draga će sigurno ceniti vaš trud i pažnju koju ste uložili u odabir poklona.

Advertisements

Nakit – Uvek je dobra ideja da poklonite neki lep komad nakita kao što je ogrlica, narukvica ili prsten. Svaki put kada ga nosi, setiće se vas i vaše ljubavi.

Ruže – Klasika koja nikad ne izlazi iz mode. Poklonite joj buket prelepih ruža koje će joj ispuniti dom predivnim mirisom.

Parfem – Žene vole da mirišu lepo, a parfem je uvek dobar izbor. Birajte neki od poznatih brendova ili onaj koji znači nešto posebno za vas dvoje.

Advertisements

Slušalice – Ako je vaša draga ljubitelj muzike, slušalice su savršen poklon za nju. Na taj način će uvek moći da sluša omiljene pesme.

Torbica – Torbice su omiljeni modni dodatak svake žene. Izaberite neku koja odgovara njenom stilu i sigurni smo da će biti oduševljena.

Advertisements

Knjiga – Ako je vaša draga ljubitelj knjiga, poklonite joj neku koju oduvek želi da pročita. Tako ćete pokazati koliko dobro poznajete njene interesovanja.

Kutija sa čokoladama – Ko ne voli čokoladu? Poklonite joj kutiju sa njenim omiljenim ukusima i sigurni smo da će uživati u svakom zalogaju.

Biljka – Biljke su uvek dobar poklon, posebno ako je vaša draga ljubitelj prirode. Izaberite neku lepu sobnu biljku koja će ulepšati njen ili vaš dom.

Advertisements

Personalizovana futrola za telefon – Ako želite nešto originalno, poklonite joj personalizovanu futrolu za telefon sa vašim zajedničkim slikama.

Maslinovo ulje i sirće – Ako je vaša draga gurman, poklonite joj maslinovo ulje i sirće vrhunskog kvaliteta koje će učiniti svaki obrok još ukusnijim.

Advertisements

Fen za kosu – Ako želite da iznenadite vašu dragu nekim korisnim poklonom, fen za kosu je savršen izbor. Tako će uvek moći da napravi savršenu frizuru.

Par papuča – Ako vaša draga voli da bude opuštena kod kuće, poklonite joj par toplih i udobnih papuča koji će je grejati tokom hladnih zimskih dana.

Vaučer za masažu – Uvek je dobro odvojiti neko vreme za sebe i opuštanje. Poklonite vašoj dragoj vaučer za masažu koji će joj pomoći da se opusti i uživa.

Advertisements

Novčanik – Novčanik je savršen poklon za praktične žene koje vole da budu organizovane. Izaberite neki kvalitetan model koji će joj trajati dugo.

Set za šminkanje – Ako je vaša draga ljubitelj šminke, poklonite joj set sa nekoliko kvalitetnih proizvoda koji će joj pomoći da izgleda još lepše.

Advertisements

Foto album – Uvek je lepo imati nešto materijalno što podseća na vašu ljubav. Poklonite joj foto album sa vašim zajedničkim slikama i uspomenama.

Sat – Sat je savršen modni dodatak koji će joj pomoći da uvek stigne na vreme i da bude bolje organizovana.

Uljane slike – Ako vaša draga voli umetnost, poklonite joj neku prelepu uljanu sliku koja će ulepšati vaš dom.

Advertisements

Peškir sa inicijalima – Ako želite nešto personalizovano, poklonite joj peškir sa njenim inicijalima koji će joj pomoći da se oseća posebno.

Kupaći kostim – Ako planirate romantičan odmor na moru, poklonite joj prelepi kupaci kostim u kome će izgledati neodoljivo.

Advertisements

Kalendar sa vašim slikama – Kalendar sa vašim zajedničkim slikama je savršen poklon za svaku priliku, a posebno za Dan zaljubljenih.

Kutija za nakit – Ako vaša draga ima puno nakita, poklonite joj lepu kutiju u kojoj će ga moći čuvati.

Skulptura – Ako je vaša draga ljubitelj umetnosti, poklonite joj prelepu skulpturu koja će ulepšati njen ili vaš dom.

Advertisements

Digitalni foto ram – Digitalni foto ram je savršen poklon za moderne žene koje vole da imaju sve na jednom mestu.

Set za manikir – Ako je vaša draga negovana i voli da ima uredne nokte, poklonite joj set za manikir koji će joj pomoći da izgleda još lepše.

Advertisements

Kreativni radni sto – Ako je vaša draga kreativna i voli da stvara, poklonite joj prelepi radni sto koji će joj pomoći da se fokusira i da ostvari svoje kreativne ideje.

Ulaznice za koncert ili predstavu – Ako vaša draga voli muziku ili pozorište, iznenadite je ulaznicama za koncert ili predstavu omiljenog izvođača.

Set za putovanje – Ako planirate romantično putovanje za Dan zaljubljenih, poklonite vašoj dragoj set za putovanje koji će joj pomoći da bude spremna za avanturu.

Advertisements

Pregršt čokolade – Ako je vaša draga ljubitelj čokolade, poklonite joj pregršt različitih vrsta koje će joj ulepšati dan.

Set za relaksaciju – Ako vaša draga ima stresan posao, poklonite joj set za relaksaciju sa mirisnim svećama, uljima za masažu i drugim proizvodima koji će joj pomoći da se opusti.

Advertisements

Cipele – Ako vaša draga voli prirodu i planinarenje, poklonite joj par kvalitetnih planinarskih cipela koje će joj omogućiti udobno i bezbedno planinarenje.

Putovanje – Ako ste spremni da se “raširite” i iznenadite vašu dragu, poklonite joj romantično putovanje za dvoje na neku egzotičnu destinaciju.

Ogrlica – Ogrlica je klasičan, ali uvek dobrodošao poklon koji će vašoj dragoj ulepšati dan i podsetiti je na vašu ljubav.

Advertisements

Kuhinjski set – Ako je vaša draga ljubitelj kuvanja, poklonite joj kvalitetan kuhinjski set koji će joj pomoći da priprema omiljene obroke.

Vino – Ako vaša draga voli da se opusti uz čašu vina, poklonite joj omiljeno vino u lepom pakovanju.

Advertisements

Prenosivi zvučnik – Ako vaša draga voli muziku, poklonite joj prenosivi zvučnik koji će joj omogućiti da sluša omiljenu muziku bilo gde i bilo kada.

Personalizovana knjiga – Poklonite vašoj dragoj personalizovanu knjigu sa njenim imenom i pričom koja će joj se dopasti.

Set za čaj – Ako vaša draga voli da uživa u čaju, poklonite joj set za čaj sa šoljama, kašikama i omiljenim ukusima čaja.

Advertisements

Torba za šminku – Ako je vaša draga ljubitelj šminke, poklonite joj torbu u kojoj će moći da čuva i organizuje svoje omiljene proizvode.

Pametna narukvica – Ako vaša draga voli tehnologiju, poklonite joj pametnu narukvicu koja će joj omogućiti da prati svoje aktivnosti i zdravstvene parametre.

Advertisements

Kupka sa mehurićima – Poklonite vašoj dragoj luksuznu kupku sa mehurićima koja će joj omogućiti da se opusti i uživa u trenucima samo za sebe.

Sportska oprema – Ako je vaša draga aktivna i voli sport, poklonite joj kvalitetnu sportsku opremu koja će joj pomoći da ostvari svoje sportske ciljeve.

Personalizovana mapa sveta – Ako vaša draga voli putovanja, poklonite joj personalizovanu mapu sveta na kojoj će moći da označava sve destinacije koje je posetila.

Advertisements

Električna četkica za zube – Ako je vaša draga ljubitelj zdravog osmeha, poklonite joj kvalitetnu električnu četkicu za zube koja će joj pomoći da održava oralnu higijenu.

Personalizovana šolja – Poklonite vašoj dragoj personalizovanu šolju sa njenim imenom i motivima koji će joj se dopasti.

Advertisements

Planer – Poklonite vašoj dragoj kvalitetan planer koji će joj pomoći da organizuje svoje obaveze i ostvari svoje ciljeve.

Držač nakita – Poklonite vašoj dragoj držač nakita u obliku drveta ili nekog drugog zanimljivog dizajna, koji će joj pomoći da organizuje svoj nakit i da uvek zna gde joj se šta nalazi.

Teglice sa začinima – Ako vaša draga voli kuvanje, poklonite joj set teglica sa različitim začinima koji će joj pomoći da dodatno začini svoja jela.

Advertisements

Personalizovana posteljina – Poklonite vašoj dragoj personalizovanu posteljinu sa njenim imenom ili nekim zanimljivim motivom koji će joj se dopasti.

Set za aromaterapiju – Poklonite vašoj dragoj set za aromaterapiju koji će joj pomoći da se opusti i uživa u trenucima samo za sebe.

Advertisements

Termos boca – Poklonite vašoj dragoj termos bocu u koju će moći da sipa svoje omiljene napitke i da ih nosi sa sobom gde god da ide.

Dečja knjiga – Ako vaša draga voli decu ili radi sa decom, poklonite joj prelepu dečju knjigu koja će joj otkriti neke nove i zanimljive priče.

Set za čišćenje lica – Poklonite vašoj dragoj set za čišćenje lica koji će joj pomoći da održava svoju kožu čistom i zdravom.

Advertisements

Personalizovana ogrlica – Poklonite vašoj dragoj prelepu personalizovanu ogrlicu sa njenim inicijalima ili nekim drugim motivom koji joj se dopada.

Da li je u redu dati novac za dan zaljubljenih umesto kupovine poklona?

U nekim kulturama, davanje novca kao poklona je uobičajeno i smatra se odličnim poklonom. Međutim, u drugim kulturama, davanje novca može se smatrati nepristojnim ili neukusnim.

Kada je reč o Danu zaljubljenih, pokloni su tradicionalno povezani sa simbolima ljubavi poput srca, cveća i slatkiša. Međutim, to ne znači da novac ne može biti vredan poklon. Ako vaš partner ima posebnu želju za nečim skupljim ili specifičnim, a vi ne znate kako da to nabavite, davanje novca može biti dobra ideja.

Advertisements

S druge strane, ako vaš partner voli personalizovane i romantične poklone, davanje novca može se činiti kao neosetljiv potez. U tom slučaju, možda biste trebali razmotriti drugu opciju za poklon.

Na kraju krajeva, važno je da obratite pažnju na želje i preferencije vašeg partnera kada razmišljate o poklonu za Dan zaljubljenih. Bilo da se odlučite za tradicionalni poklon ili novac, ključno je da to bude izraz vaše ljubavi i pažnje prema njima.

Šta ako nemam novca da kupim poklon za dan zaljubljenih za nju?

Ako nemate novca da kupite poklon za Dan zaljubljenih, ne brinite – postoje mnoge druge kreativne ideje koje mogu pokazati vašu ljubav i pažnju prema vašoj dragoj. Evo nekoliko ideja koje ne zahtevaju novac:

 • Napišite ljubavno pismo – Uzmite papir i olovku i napišite iskreno pismo svom partneru, izrazite svoju ljubav i koliko vam znači.
 • Pripremite romantični obrok kod kuće – Pripremite nešto lepo za večeru, uključujući omiljene jela vaše drage, romantičnu dekoraciju i sveće.
 • Priuštite joj opuštajuću kupku – Napravite opuštajuću kupku za vašu dragu. Uključite mirišljave sveće, uljane kupke i umirujuću muziku kako bi napravili atmosferu.
 • Organizujte piknik – Ako je lepo vreme, organizujte piknik na otvorenom. Napravite sendviče, ponesite nekoliko grickalica i pića i uživajte u lepom danu.
 • Napravite romantični spisak pesama – Napravite spisak reprodukcije pesama koje voli vaša draga i pustite ih dok ste zajedno.
 • Napravite kreativni poklon – Ako imate talent za crtanje, pisanje ili izradu, napravite nešto posebno za svoju dragu. To može biti pesma, slika ili neki drugi umetnički rad.
 • Provedite kvalitetno vreme zajedno – Umesto da kupujete poklon, možete izdvojiti vreme da radite nešto zajedno, poput gledanja filma, šetnje ili društvene igre.

Bez obzira na to koju ideju izaberete, ključno je da pokažete svoju ljubav i pažnju prema vašoj dragoj. Poklon ne mora biti skup da bi bio vredan, već može biti mala stvar koja će vašoj dragoj pokazati koliko vam je stalo.

Na šta treba obratiti pažnju prilikom kupovine poklona za dan zaljubljenih za nju?

Kupovina poklona za Dan zaljubljenih za nju može biti izazovna, jer želite da izaberete nešto što će pokazati vašu ljubav i pažnju prema njoj. Evo nekoliko saveta na šta treba obratiti pažnju prilikom kupovine poklona:

Advertisements
 • Razmislite o njenim interesima – Pre nego što krenete u potragu za poklonom, razmislite o tome šta vaša draga voli. Da li voli čitanje knjiga, gledanje filmova, putovanja, modu ili nešto drugo? Kupovina poklona koji se uklapaju u njeni interes može pokazati da ste pažljivo razmišljali o njoj.
 • Uzmite u obzir njen stil – Ako kupujete odeću ili nakit kao poklon, važno je razmotriti njen stil. Da li voli klasične komade ili nešto trendi? Da li preferira minimalistički dizajn ili velike i upadljive komade? Važno je izabrati nešto što odgovara njenom stilu i ukusu.
 • Razmislite o budžetu – Pre kupovine poklona, razmislite o budžetu koji imate na raspolaganju. Važno je ne preterivati i kupovati skup poklon samo da biste impresionirali vašu dragu. Poklon koji je pažljivo izabran, a odgovara vašem budžetu, može pokazati jednako puno ljubavi.
 • Kupujte unapred – Kupovina poklona u poslednjem trenutku može dovesti do stresa i žurbe, što može uticati na vašu odluku o poklonu. Razmislite o kupovini poklona nekoliko dana ili nedelja unapred kako biste imali dovoljno vremena da pronađete savršen poklon.
 • Personalizujte poklon – Personalizacija poklona, poput graviranja inicijala ili imena, može pokazati da ste uložili dodatni trud u pronalaženje poklona. Razmislite o personalizovanim poklonima poput fotografija, šoljica ili jastuka sa vašim zajedničkim slikama ili porukama.
 • Poklonite iskustvo – Poklonite iskustvo poput vaučera za masažu, večeru u restoranu ili putovanje za dvoje. Iskustvo može biti dugotrajnije i može se sećati i nakon što je poklon potrošen.

Par rečenica za kraj…

Možemo zaključiti da je izbor poklona za Dan zaljubljenih važan deo proslave ovog romantičnog dana. Naša lista od 60+ ideja za poklone pruža različite opcije za sve vrste devojaka i budžete.

Bez obzira na to da li ste u potrazi za tradicionalnim poklonima kao što su cvetovi i čokolade, ili nešto sasvim drugačije i modernije poput pametnih satova i prenosnih punjača, naša lista ima nešto za svakoga.

Međutim, ne zaboravite da je vaša pažnja i ljubav najvažniji deo poklona. Poklon ne mora biti skup da bi bio vredan, već može biti mala stvar koja će vašoj dragoj pokazati koliko vam je stalo. Takođe, personalizovani pokloni su uvek dobra ideja jer pokazuju da ste uložili trud i razmišljali o onome što bi vaša draga zaista želela.

Uz našu listu ideja za poklone i malo mašte, sigurni smo da ćete pronaći savršeni poklon za vašu dragu koji će je oduševiti i pokazati joj koliko joj značite. Srećan Dan zaljubljenih!

Advertisements
Advertisements
Advertisements
Back to top