Najbolji poklon za sina: Odaberite unikatan poklon za vašeg miljenika

Sinovi imaju posebno mesto u srcu roditelja, pa tako treba i da pronađete pravi poklon za sina za bilo koju priliku. Pronađite personalizovani poklon koji će mu pokazati koliko ga volite.

Advertisements

Suočimo se sa tim da je nemoguće kupovati poklone za muškarce. Čak i kada kupite pravi poklon, njihove reakcije mogu biti toliko bezosećajne, da zapravo niste više ni sigurni da je to bio pravi poklon.

Tako mu ove godine pružite jedinstveni rođendanski poklon, nešto iznenađujuće i drugačije, što će ga izbaciti iz ravnoteže i iznedriti pravu radost.

Muška narukvica

Advertisements

Muškarci će ovaj poklon smatrati veoma prikladnim. Unutar ove savremene narukvice nalazi se višenamenski nož koji dolazi s pljosnatim odvijačem ugrađenim na vrhu, tako da bude spreman na sve.

Sklopiva flaša za vodu

Advertisements

Genijalna i bitna za duge dane ili izvođenje treninga u teretani, ova bočica se može saviti i sklopiti do veličine džepa, ali kada se ispravi, može da utoli žeđ sa pola litre vode.

Mašina za pravljenje piva

Ko bi rekao da možete postaviti svoju sopstvenu pivaru u kuhinji? Ovaj praktični aparat stoji na šanku i proizvodi 5 litara piva za samo 2 sata.

Advertisements

Kajak namenjen za ribolov

Izgleda više kao ratni brod nego kajak, a ova jedrilica ima 2 držača za štapove i 4 zupčanika, zajedno sa udobnim sedištem za ribolov.

Podloga za rađenje sklekova

Advertisements

Bez obzira na teretanu, on može ciljati na svoje specifične mišićne grupe kod kuće ovom inovativnom podlogom koja pruža različite položaje držanja za različite treninge.

Oružje u obliku olovke – taktička olovka

Napravljena od aluminijuma koji se koristi za izradu u avionskoj industriji, UZI taktička olovka deluje kao hemijska olovka i razbijač stakla, pružajući vrhunski prenosni alat za preživljavanje, jer je lagan, ali izuzetno izdržljiv.

Poslužavnik za brzo odmrzavanje

Advertisements

Ako uvek zaboravite da izvadite odrezak iz zamrzivača za večeru, ova čarobna posuda za odleđivanje će za nekoliko minuta odmrznuti meso i još mnogo toga, bez električne energije.

Prenosivi bežični Bluetooth zvučnik

Savršen poklon za zabave, okupljanja ili samo opuštanje kod kuće uz dobre zvuke. Bežična veza znači da je tako jednostavno i povezivanje pametnog telefona putem Bluetooth-a, i prelazak na sadržaj koji želi da pusti.

Advertisements

Bežični čistač snega

Ove zime se rešite kablova i počnite da koristite čistač snega koji radi na bateriju. Iako nema kabal, on i dalje daje dovoljno snage za obavljanje posla. Kao veliki bonus, neće ispustiti gomilu izduvnih gasova kao konvencionalni čistač snega.

Magnetna narukvica – “Uradi sam”

Advertisements

Ova magnetna narukvica je tako jednostavna ideja za božićni poklon, ali je i neverovatno pametna. Nema više gubljenja eksera i šrafova dok pokušava da završi posao. Sada ih može zalepiti za zglob tako da su mu svi nadohvat ruke. Takođe je dovoljno jak da se mali alati mogu čvrsto držati na mestu. Svaki majstor treba jednu od ovih.

Pećnica za picu na otvorenom

Kuvanje na otvorenom, na roštilju je lepo, ali ne i ako želite picu. Ova pećnica na otvorenom za picu omogućava vam da ispečete picu baš kako treba, i odlična je za letnje mesece kada zaista ne želite da uključujute rernu. Pecite picu napolju, i uživajte u njoj.

Držač za telefon ili GPS

Advertisements

Ovo je sjajan način da ponese telefon sa sobom dok vozi bicikl. Omogućava lak pristup telefonu i odličan je za upotrebu GPS-a dok se vozi. Način na koji je pričvršćen čini ga sigurnim i bezbednim, čak i kada nalete na izbočine, tako da ne moraju brinuti da će im telefon ispasti.

Philips bežični trimer

Bilo da se radi o njegovoj glavi, bradi, brkovima ili celom telu – svaki muškarac koji ceni, održava i neguje vlasi kose, voleće ovaj bežični trimer kao poklon, ili za bilo koju drugu priliku. U kupatilu neće biti gužve zbog kabla koji ograničava njegov domet i fleksibilnost! Sa 5 priloga, sve je spremno za depilaciju, koju god želi.

Advertisements

Ultimativni muški komplet za negu kose

Ako imate sina koji provodi sate usavršavajući svoju kosu pred ogledalom, onda je ovo pravi komplet za njega. Ovaj komplet za kosu uključuje svaki visokokvalitetni proizvod za kosu koji bi mu ikada mogao zatrebati.

Victorinox Swiss vojni i lovački XT nož

Advertisements

Ovo je od kompanije koja vam je donela originalni švajcarski vojni nož. Dorađen je sa dodatnim stilom i malim preuređivanjem delova, a ponovo je napravljen za upotrebu u lovu. To je nešto što svakom muškarcu treba, iako to još možda ne zna.

Set pribora za vino iz 9 delova

Ovo je božićni poklon u kojem svi mogu da uživaju. Prezentabilna kutija sadrži čitav niz dodataka, uključujući aerator, termometar i sipač, koji će mu pomoći da uživa u konzumiranju vina, više nego što to već čini.

Set alata za kuću

Advertisements

Ovaj poklon biće suptilan nagoveštaj koji možete dati svom sinu majstoru ili nekom ko želi to da postane. Zaista pruža sve što je potrebno za rešavanje većine zadataka u kući. Kao bonus, on nikada neće moći da se žali kako nema prave alate za obavljanje posla. 🙂

SOL Origin alat za preživljavanje

Ovaj mali alat je prepun nekih impresivnih karakteristika, i lako se uklapa u svačiji dlan, toliko opcija ima tako da uvek možete sa njim biti sigurni. Ovo je zgodan alat za automobil u slučaju nužde.

Advertisements

FitBit Charge 3 fitnes trener

Ovo je sjajan način da se vrate u formu, ostanu u formi ili jednostavno saznaju više o svojim ukupnim zdravstvenim obrascima. Mogu pratiti korake, hodanje u daljini / trčanje / plivanje, sagorevane kalorija, otkucaje srca, obrasce spavanja i još mnogo toga. To je jedan od najprodavanijih fitnes trenera godine.

Reč-dve za kraj..

Vaš dragi sin je zenica vašeg oka. Nije ni čudo, koliko ima godina, volećete ga uvek na isti način. Budući da ste roditelj svog voljenog sina, možda ćete imati mnoštvo specijalnih ideja za poklon za rođendan kako bi ga na najbolji način iznenadili. Pa, zato ne brinite, jer mi smo ovde da vam pomognemo da pronađete najbolji rođendanski poklon za sina.

Advertisements

Ne propustite ovu priliku da pružite najbolji poklon za rođendan sinu, koji vama znači sve! Svaka prilika je prilika da prenesete svoju ljubav na drugačiji način. Ako je rođendan vašeg sina, preostaje vam još jedan dan da ga iznenadite uzbudljivim poklonima.

Advertisements
Advertisements
Advertisements
Back to top